Nedēļas nogalē Kuldīgā notiks lielais #BeActive pārgājiensPasākumi
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 23. septembris 17:09
  • TV3
  • 7

Nedēļas nogalē Kuldīgā notiks lielais #BeActive pārgājiens

Eiropas Sporta nedēļas kulminācija Kuldīgā

Nedēļas nogalē Kuldīgā norisināsies ievērojams pasākums – #BeActive pārgājiens, kas iezīmēs Eiropas Sporta nedēļas noslēgumu. Latvijas Sporta federāciju padome aicina visus interesentus piedalīties šajā veselīgajā un aktīvajā piedzīvojumā, kas notiks 28. septembrī.

Kuldīga – gleznainā Latvijas pērle

Kuldīga ir pazīstama ar savu izsmalcināto arhitektūru un gleznainiem dabas skatiem. Pārgājiena dalībnieki varēs izbaudīt ne tikai skaisto pilsētu, bet arī pasaulē Latvijas skaistāko upi Ventu un tās apkārtni. Dabas takas ved gar Ventas ieleju, kur varēsiet uztvert ne tikai elpu aizraujošus skatus, bet arī sajust dabu tuvāk.

Aktivitātes un iespējas visiem

#BeActive pārgājiens ir iespēja ne tikai fiziski aktivizēties, bet arī satikt līdzīgi domājošus cilvēkus. Pārgājiens ir atvērts visiem interesentiem neatkarīgi no vecuma un fiziskā stāvokļa. Organizatori parūpēsies par visiem nepieciešamajiem resursiem, lai nodrošinātu drošu un patīkamu pieredzi.

Aicinājums piedalīties

Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis pārgājienu entuziasts vai vienkārši meklējat jaunas aktivitātes, šis pasākums ir lieliska iespēja izbaudīt dabu un veicināt fizisko aktivitāti. Aicinām ikvienu pievienoties un iemūžināt šo notikumu savās atmiņās! Gaidīsim jūs Kuldīgā, lai kopā svinētu aktīvu dzīvesveidu un sporta prieku.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas