"Neticiet, ka mīlestība dzīvo trīs gadus" - Jūlija Navaļnaja dalās emocionālās pārdomās savā dzimšanas dienā Sievietēm
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

"Neticiet, ka mīlestība dzīvo trīs gadus" - Jūlija Navaļnaja dalās emocionālās pārdomās savā dzimšanas dienā

Jūlija Navaļnaja svin savu pirmo dzimšanas dienu bez Alekseja

Šī gada 30. jūlijā Jūlija Navaļnaja svinēja savu 48. dzimšanas dienu, taču šī svinība bija ļoti atšķirīga no iepriekšējām. Tā bija viņas pirmā dzimšanas diena pēc vīra, Kremļa opozicionāra Alekseja Navaļnija, nāves. Jūlija, kuras dzīve pēdējos gados bijusi apgrūtināta ar zaudējumu, ir dalījusies savās emocionālajās pārdomās par šo grūto periodu.

"Mīlestība dzīvo ilgāk par trīs gadiem"

Kā daži varētu iedomāties, šajā dienā Jūlija atskatījās uz viņas un Alekseja mīlestību, apšaubot populāro uzskatu, ka mīlestība dzīvo trīs gadus. “Neticiet šīm muļķībām. Mīlestība ir spēcīgāka un dziļāka. Tā var ilgt mūžīgi, ja patiesi mīlat,” viņa rakstīja sociālajā tīklā. Šis komentārs ir pilns ar emocijām un vēstījumu par cerību, kas, neskatoties uz grūtībām, turpinās dzīvot.

Emocionālais ceļojums uz jaunu sākumu

Jūlija arī atklāja, ka, lai gan gadu gaitā dzīve ir nesis daudz sāpju un zaudējumu, viņa ir apņēmības pilna atrast jaunu sākumu. Viņa runāja par nepieciešamību tikt galā ar skumjām un meklēt atbalstu no ģimenes un draugiem. “Es zinu, ka ir grūti, bet es vēlos būt stipra. Ne tikai sev, bet arī Aleksejam un visiem, kas viņu mīlēja,” viņa piebilda.

Atbalsta saņemšana un cerība nākotnei

Navaļnajas iesaistīšanās sociālajos jautājumos un viņas apņēmība turpināt cīņu par brīvību un taisnīgumu Krievijā ir iedvesmojusi daudzus cilvēkus. Viņa saņem atbalstu no daudziem, kas viņas stāstu uztver kā cerības simbolu. “Es zinu, ka Aleksejs ir ar mani katru dienu, un es turpināšu viņa cīņu,” viņa noslēdza. Jūlijas stāsts ir spilgts piemērs tam, kā cilvēki var atrast spēku un cerību pat vissmagākajos apstākļos. Tas mudina mūs visus apzināties mīlestības vērtību un turpināt cīnīties pat grūtību brīžos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas