No tirdzniecības centra Rēzeknē evakuējas 40 cilvēkiKriminālziņas
Foto un virsraksts: VS
  • 2024. gada 4. oktobris 22:20
  • VS
  • 9

No tirdzniecības centra Rēzeknē evakuējas 40 cilvēki

Incidenta apraksts

Piektdien, ap pusdienlaiku, Rēzeknē notika nepatīkams incidents, kad no tirdzniecības centra evakuējās 40 cilvēki degoša boilera dēļ. Aģentūra LETA noskaidroja, ka ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Atbrīvošanas aleju, kur sabiedriskā ēkā, kurā atrodas populārais lielveikals "Maxima", izcēlās ugunsgrēks.

Ugunsgrēka iemesls un sekas

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) informēja, ka ugunsgrēks radies siltummezgla telpā, kur dega boilers desmit kvadrātmetru platībā. Jāatzīmē, ka pirms VUGD ierašanās, no tirdzniecības centra saviem spēkiem izdevās evakuēties 40 cilvēkiem, tādējādi novēršot iespējamās nesakārtotas situācijas.

Sabiedrības reakcija un video materiāli

Sociālajos medijos tika izvietots video, kas parāda situāciju tirdzniecības centrā. Video liecina, ka ugunsgrēka izcelsme notikusi tieši vietā, kur esošas vairākas tirdzniecības vietas. Šī situācija izsauca plašu sabiedrības uzmanību, radot dažādas emocionālas reakcijas uz nepārtrauktajām brīdinājumu sistēmām un ugunsdzēsības procedūrām.

Secinājumi un nākotnes soļi

Lai gan niknā ugunsgrēka dēļ cilvēki bija spiesti evakuēties, diemžēl traumu vai smagu seku ziņojumi nav saņemti. Tomēr šis incidents vēlreiz atgādina par ugunsdrošības nozīmi tirdzniecības centros un nepieciešamību regulāri pārbaudīt ugunsdrošības sistēmas. VUGD turpina izmeklēšanu, lai precizētu visus incidenta apstākļus un novērstu līdzīgus gadījumus nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz VS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas