Obrumans: "Nevar īsti saprast, vai mēs vienu punktu ieguvām, vai divus zaudējām"Volejbols
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Obrumans: "Nevar īsti saprast, vai mēs vienu punktu ieguvām, vai divus zaudējām"

Spraigā spēle Baltijas Volejbola līgā

Pagājušajā nedēļas nogalē notika intensīva cīņa “Cronimet” Baltijas Volejbola līgā vīriešiem, kurā “Barrus/Voru VK” sastapās ar SK “Jēkabpils lūši”. Šī spēle solīja lielu spriedzi un neparedzamību, un tas arī izrādījās patiesībā, jo komandas cīnījās par katru punktu.

Trenera Obrumana izteikumi

Pēc spēles “Barrus/Voru VK” komandas galvenais treneris Mārcis Obrumans dalījās savās domās, sakot, ka viņam ir grūti saprast, kā novērtēt spēles iznākumu. “Nevar īsti saprast, vai mēs vienu punktu ieguvām, vai divus zaudējām,” uzsvēra Obrumans, norādot uz komandas sniegumu un rezultātu, kas neatspoguļo to, cik tuvu uzvara bija.

Rezultāts un nākotnes perspektīvas

Lai gan “Barrus/Voru VK” izcīnīja vienu punktu šajā mačā, kas tika saglabāts pēc spraigas cīņas, treneris norādīja, ka ir būtiski, lai komanda koncentrētos uz nākamajiem mačiem un uzlabotu savu sniegumu. Sportisti apzinās, ka katrs punkts ir svarīgs turnīra kontekstā, taču, ņemot vērā spēles dinamiku, viņi joprojām jūtas neapmierināti ar gala rezultātu.

Secinājums

Obrumana izteikumi atspoguļo ne tikai emocijas, kas saistītas ar sportu, bet arī trenera centienus motivēt savu komandu. "Barrus/Voru VK" priekšā ir it īpaši izaicinājumi, un nākamajās spēlēs viņiem būs jāatrod veids, kā pārvērst savus sapņus par uzvarām realitātē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas