Par "Gada uzņēmumu pārtikas ražošanā" konkursā "Sējējs 2024" atzīts AS "Balticovo"Bizness
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 19:00
  • NRA
  • 6

Par "Gada uzņēmumu pārtikas ražošanā" konkursā "Sējējs 2024" atzīts AS "Balticovo"

AS "Balticovo" iegūst prestižo titulu

AS "Balticovo" ieguvusi titulu par "Gada uzņēmumu pārtikas ražošanā" konkursa "Sējējs 2024" ietvaros. Šis atzinums apliecina uzņēmuma būtisko ieguldījumu Latvijas pārtikas industrijā un tā apņemšanos ražot kvalitatīvus produktus, kas atbilst patērētāju prasībām.

Konkursa "Sējējs 2024" laureāti

Zemkopības ministrijas (ZM) organizētajā konkursā "Sējējs 2024" tika piešķirtas balvas astoņās nominācijās. Šis konkurss apvieno lauksaimniecības nozares pārstāvjus un atpazīst izcilību dažādās jomās, tostarp pārtikas ražošanā, lauksaimniecības inovācijās un ilgtspējīgā attīstībā.

Balva par mūža ieguldījumu

Izceļama arī nominācija par mūža ieguldījumu lauksaimniecībā, ko saņēma Latvijas Zemnieku federācijas valdes priekšsēdētāja Agita Hauka. Šis apbalvojums atspoguļo viņas nozīmīgo lomu Latvijas lauksaimniecības attīstībā un aktīvo darbību lauksaimnieku interešu aizstāvībā.

Secinājumi un nākotnes perspektīvas

Šī gada konkursa rezultāti vēlreiz uzsver Latvijas pārtikas ražošanas nozares dinamiku un nozīmīgumu. AS "Balticovo" un citi laureāti ir piemērs tam, kā inovācijas un kvalitāte var veicināt Latvijas lauksaimniecības attīstību. Arī nākotnē ir būtiski turpināt investēt resursos un attīstīt jaunas pieejas, lai nodrošinātu ilgtspējīgu izaugsmi un konkurētspēju globālajā tirgū.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas