Pašmāju sezona sākas ar salauztu aizsargstiklu un Želubovska 246. vārtiem "Mogo" uzvarā

Sezonas atklāšana ar uzvaru

Latvijas atklāto hokeja meistarsacīkšu sezona šogad sākusies ar spožu uzvaru Rīgas "Mogo"/RSU komandai, kas savā laukumā guva panākumu pār Jelgavas "Zemgali"/LBTU. Pirmajā spēlē, kas notika iepriekšējā nedēļā, Rīgas komanda svinēja uzvaru ar 2:0, demonstrējot labi organizētu spēli un jaunāko hokeja talantu potenciālu.

Veterāni izsaka vārdu

Spēli izcēla pieredzējušo hokejistu sniegums, jo vārtus guva divi veterāni – Elviss Želubovskis un Krišjānis Rēdlihs. Želubovska precīzais metiens pirmajā periodā un Rēdliha vārti otrajā periodā fiksēja pārliecinošu uzvaru, kas vienlaikus bija apliecinājums viņu pieredzei un spējas būt izšķirošiem brīžos.

Salauzts aizsargstikls un spējīgi jaunie talanti

Jāatzīmē, ka mača laikā Rīgas "Mogo"/RSU komanda piedzīvoja arī nelielu incidentu – salauzto aizsargstiklu. Šāda situācija gan neietekmēja spēles gaitu, taču tā atgādina, cik svarīgi ir nodrošināt drošu un kvalitatīvu spēles infrastruktūru. Tomēr šāda veida notikumi nenomāca komandas garu, un it īpaši jaunākie spēlētāji demonstrēja apbrīnojamu sniegumu, liekot cerēt uz pozitīvām izmaiņām sezonas gaitā.

Skats nākotnē

Pirmā spēle ir kalpojusi kā pamats ilgtermiņa mērķu sasniegšanai. Rīgas "Mogo"/RSU komanda, apvienojot pieredzi un jauno potenciālu, ir sagatavojusi plānu sezonai, kas solās būt aizraujoša. Ar šādu noskaņojumu un apņēmību, hokeja fani var gaidīt ne tikai izcilu hokeju, bet arī daudzveidīgu un neviennozīmīgu sacensību, kurā katra spēle būs neparedzama.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas