• 2024. gada 3. septembris 15:40
  • NRA
  • 6

Pieaugot Covid-19 izplatībai, divās Daugavpils slimnīcas nodaļās izsludināta karantīna

Covid-19 izplatība turpina pieaugt Daugavpilī

Saistībā ar pieaugošu Covid-19 izplatību Latvijā, Daugavpils reģionālā slimnīca ir pieņēmusi lēmumu ieviest karantīnas pasākumus divās savās nodaļās. Šis solis tiek veikts, lai ierobežotu vīrusa tālāku izplatību un nodrošinātu pacientu un medicīnas darbinieku drošību.

Karantīnas pasākumi un to ietekme

Saskaņā ar pašvaldības sniegto informāciju, karantīnas pasākumi tiks ieviesti nekavējoties, un slimnīcas vadība norāda, ka tas ir būtiski, lai nepieļautu Covid-19 izplatību starp pacientiem un personālu. Ierobežojumi skars gan pacientus, gan apmeklētājus, tādējādi cerot mazināt risku inficēšanās gadījumiem.

Pašvaldības reakcija un aicinājumi iedzīvotājiem

Pašvaldība aicina vietējos iedzīvotājus būt īpaši uzmanīgiem un sekot visiem veselības norādījumiem. Tāpat tiek uzsvērta vakcinācijas nozīme, lai pasargātu sevi un apkārtējos no Covid-19 šī brīža izplatības.

Nākotnes perspektīvas

Karantīnas pasākumu ieviešana Daugavpils slimnīcā kalpo par atgādinājumu visai sabiedrībai par vīrusa bīstamību un nepieciešamību ievērot piesardzības pasākumus. Vietējās varas iestādes sola turpināt uzraudzīt situāciju un, ja nepieciešams, pieņemt papildu pasākumus, lai nodrošinātu iedzīvotāju drošību un veselību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas