"Piekasīties var tikai par otrajiem ielaistajiem vārtiem" – "Canucks" treneris Šilovu nekritizēHokejs
Foto un virsraksts: Delfi

"Piekasīties var tikai par otrajiem ielaistajiem vārtiem" – "Canucks" treneris Šilovu nekritizē

Vankūveras "Canucks" iesāk sezonu ar cerībām

Vankūveras "Canucks" ir uzsākuši jauno Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonu ar paaugstinātām cerībām. Vārtsargu situācija bija viens no galvenajiem tematiem, kas tika apspriests pirms sezonas, un latviešu vārtsargs Artūrs Šilovs nopelnīja iespēju stāvēt vārtos pirmajās divās no trim spēlēm.

Šilovs nespēj apmierināt cerības

Lai gan Šilovs ir piedalījies pirmajās spēlēs, ne spēle, ne individuālais sniegums nav bijis tāds, kādu varētu gaidīt. Jāatzīmē, ka ne paša, ne treneru ieceres attiecībā uz viņu nav izpildījušās, un tas raisījis diskusijas par vārtsarga sniegumu un nākotni komandā.

Treneris nenosoda Šilovu

Tomēr, neskatoties uz šaubīgajiem sniegumiem, galvenais treneris šobrīd atturas no kritikas adresēšanas Šilovam. "Piekasīties var tikai par otrajiem ielaistajiem vārtiem," uzsvēra treneris, liekot saprast, ka pārmērīga kritika šobrīd nebūtu pamatota. Treneris acīmredzot vēlas sniegt Šilovam iespēju turpināt attīstīties un uzlabot savu sniegumu bez liekas psiholoģiskas slodzes.

Nākotnes perspektīvas

Zinot, cik svarīga ir vārtsargu līnija komandā, "Canucks" fani cer, ka Šilovs spēs uzlabot savu sniegumu un pierādīt sevi kā uzticamu vārtu sargu šajā sezonā. Laiks rādīs, vai Šilovam izdosies izsisties no kritiskās situācijas un nostiprināt savu vietu komandā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas