• 2024. gada 25. augusts 16:48
  • TV3
  • 4

Pirmdien saules mīsies ar mākoņiem; gaiss iesils līdz +25 grādiem

Laika apstākļu prognoze pirmdienai

Pirmdien Latvijā gaidāma interesanta laika pieredze, jo saule mīsies ar mākoņiem. Sinoptiķi no Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognozē, ka gaisa temperatūra sasniegs +20 līdz +25 grādu robežu, līdz ar to iedzīvotāji varēs izbaudīt salīdzinoši patīkamu dienu.

Karstuma mazināšanās

Nākamās nedēļas sākumā Latvijā vairs netiks novērots tik liels karstums kā svētdien, kad gaisa temperatūra bija īpaši augsta. Tā vietā, pirmdien un turpmākajās dienās, gaisa temperatūra pakāpeniski samazināsies, padarot dienas patīkamākas un maigākas.

Kādos apstākļos plānot aktivitātes?

Viena no lieliskajām ziņām ir tā, ka šādi laikapstākļi ir ideāli piemēroti āra aktivitātēm. Iedzīvotāji aicināti izmantot šo iespēju, lai dotos pastaigās, sportotu vai vienkārši pavadītu laiku dabā. Mākoņainie laikapstākļi var sniegt nelielu atspaidu no karstuma, padarot aktivitātes patīkamākas.

Secinājums

Pirmdien Latvijā sagaidāmas patīkamas laika pārmaiņas ar gaistošām saules un mākoņu rotaļām, kā arī temperatūrām, kas ļaus iedzīvotājiem izbaudīt vēl pēdējās vasaras dienas. Sezona turpinās piedāvāt savus priekus, un laiks ir apstākļi, kas mudina visus doties ārā un izbaudīt dabu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas