"Pixbo" pārņem līderpozīcijas, izpaliek Krūmiņa un Zariņa duelisFlorbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Pixbo" pārņem līderpozīcijas, izpaliek Krūmiņa un Zariņa duelis

Pixbo dominē Zviedrijas Florbola superlīgā

Šajā nedēļas nogalē Zviedrijas Florbola superlīgas 4.spēļu kārtā notika vairāki aizraujoši mači, taču īpašu uzmanību piesaistīja tikšanās starp komandām, kurās spēlē Latvijas izlases dalībnieki – Pontus Zariņš un Morics Krūmiņš. Šīs spēles rezultāti liecina, ka "Pixbo" izdevies pārņemt līderpozīcijas līgā.

Krūmiņa un Zariņa duelis paliek bez realizācijas

Diemžēl gaidītais duelis starp abiem talantīgajiem florbolistiem šoreiz izpalika. Pontus Zariņa pārstāvētā komanda “Kalmarsund” vārtu drošību šoreiz uzticēja citam vārtsargam, ļaujot Zariņam vērot spēli no malas. Tas nozīmē, ka fani palika bez iespējas redzēt divu Latvijas izlases zvaigžņu savstarpējo sīvo sacensību.

Pikans sastāvs un jauni izaicinājumi

Lai arī Zariņš palika malā, "Pixbo" komanda turpināja demonstrēt izcilu sniegumu. To iespējams skaidrot ar jauno spēlētāju pievienošanos un pieredzējušo florbolistu līdzdalību, kas veido spēcīgu un saskaņotu komandu. Šis sniegums liecina par "Pixbo" datiem par iespēju cīnīties par augstākajām vietām Zviedrijas čempionātā.

Nākošie mači un gaidas

Futbola līdzjutēji ar nepacietību gaida nākamos mačus, jo cerības ir augstas gan par Krūmiņa, gan Zariņa atgriešanos laukumā, cerot, ka nākamajās spēlēs viņi izvērsīs aizraujošu duelīti. "Pixbo" turpina atrasties spēcīgā pozīcijā čempionātā, bet vai viņi spēs saglabāt savu līderpozīciju, būs redzams tuvākajā nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas