Pret Bertānu iemainītais Heivords 34 gadu vecumā noslēdz profesionālo karjeru

Gordona Heivorda profesionālā karjera beidzas

Šodien basketbola pasaule piedzīvojusi satraucošas ziņas - 34 gadus vecais amerikāņu basketbolists Gordons Heivords ir paziņojis par savu profesionālās karjeras noslēgumu. Šis lēmums nāk pēc ilgas un ievērojamas karjeras, kurā Heivords ir atstājis lielu iespaidu uz NBA un tarptautisko basketbolu.

Heivorda ceļš līdz karjeras beigām

Gordons Heivords iedvesmoja daudzus ar savu talantu, apņēmību un spējām laukumā. Viņa profesionālā karjera sākās 2010. gadā, kad viņš tika izvēlēts ar 9. numuru NBA draftā, pievienojoties Jūtai. Pēc tam viņš pārcēlās uz Bostonu, kur kļuva par komandas līderi, taču viņa kariera tika traucēta ar vairākām traumām. Tomēr Heivords iemantoja atzinību par savu neatlaidību un centību atgriezties laukumā.

Heivords un Bertāns

Interesanti, ka Heivords beidz savu karjeru pēc maiņas ar latviešu basketbolistu Dāvi Bertānu. Šī maiņa bija nozīmīga ne tikai abiem spēlētājiem, bet arī visai NBA līgai. Bertāns ir pazīstams ar saviem tālmetieniem un spējām, kas palīdzēja komandai sasniegt augstus rezultātus. Daudzi fani ir izteikuši cerības, ka Bertāns turpinās Heivorda iesākto ceļu un nesīs panākumus līgā.

Fanu un kolēģu atbalsts

Heivorda karjeras noslēgumu pavada gan fanu, gan kolēģu atbalsts. Sociālajos tīklos izskanējuši simtiem ziņojumu ar pateicību par viņa ieguldījumu basketbolā. "Gords, tu esi bijis iedvesma daudziem no mums. Paldies par visām atmiņām," raksta viens no faniem. Tas liecina par to, cik nozīmīgs Heivords bijis ne tikai laukumā, bet arī ārpus tā.

Nākotnes plāni

Kā norādījis Heivords, viņa nākotnes plāni vēl nav skaidri, taču viņš plāno palikt basketbola vidē. Varbūt mēs redzēsim viņu trenera lomā vai citos amatos, kas saistīti ar sportu. Lai kādi būtu viņa nākotnes soļi, nav šaubu, ka Gordons Heivords turpinās iedvesmot jauno basketbolistu paaudzi arī pēc karjeras beigām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas