• 2024. gada 20. augusts 22:00
  • NRA
  • 5

Radošā personība Vaida Vovere piesaka savu mūziklu

Radošā talanta izpausme

Latvijā šobrīd ir aizraujoša notikumu sērija, un viens no spilgtākajiem momentiem ir attiecīgs pasākums, kas iepriecinās mūzikas mīļotājus. Radošā personība Vaida Vovere ir paziņojusi par savu gaidāmo mūziklu, kas solās būt ne tikai muzikāli piesātināts, bet arī emocionāli piepildīts. Vovere, kurai ir plašs talantu spektrs, 7. septembrī aicina uz koncertu “Pārkārtošanās” Imanta Ziedoņa muzejā.

Koncerts “Pārkārtošanās”

Pasākuma centrā nonāks Vovere un viņas kolēģis, pazīstamais komponists un pianists Edgars Cīrulis. Šis koncerts solās būt unikāls muzikāls ceļojums, kurā saskarsies dažādas mūzikas un dzejas formas. “Pārkārtošanās” ir ne tikai koncerts, bet arī radoša izpausme, kas iekļauj gan jaunas kompozīcijas, gan arī pārdomas par mākslu un dzīvi vispār.

Vaidai Voverei, dzeja un mūzika ir vienots veselums

Vaidai Vovere ir svarīgi izpaust sevi ne tikai mūzikā, bet arī dzejā, un viņas radošajā darbā šie elementi ir cieši saistīti. “Mūzika un dzeja man ir kā divi spārni, kas ļauj man lidot. Es ar prieku dalos savā mākslā, un šis koncerts būs lieliska iespēja, lai pierādītu, ka māksla patiešām var mainīt cilvēku. Pārkārtošana ir par to, ka ikvienam ir iespēja atrast sev tuvāko ceļu,” saka Vovere.

Edgars Cīrulis - talants uz skatuves

Edgars Cīrulis ir labi zināms Latvijas mūzikas laukā, un viņa klavierspēles prasmes apvienojas ar Vaidai Voverei raksturīgo emocionālo izteiksmi. Cīrulis šajā koncertā paredzējis ieviest savas oriģinālkompozīcijas, kas spēs papildināt un bagātināt Voveres radīto pasauli. “Es esmu priecīgs piedalīties šajā projektā. Vaidai ir izcila spēja radīt emocionālu pieredzi, un es ceru, ka kopā mēs varēsim savienot mūziku un dzeju tādā veidā, kas uzrunās ikvienu klausītāju,” saka Cīrulis.

Aicina apmeklētājus

Tā būs lieliska iespēja pieredzēt jaunu mūzikas un dzejas dimensiju, un organizatori aicina visus interesentus apmeklēt koncertu “Pārkārtošanās”. Šis pasākums būs ne tikai muzikālā izklaide, bet arī iespēja sastapt radošās personības, kas ar savu talantu iedvesmo un rosina pārdomas par sevi un apkārtējo pasauli. Ieeja uz koncertu ir atvērta visiem, un tas solās būt neaizmirstams vakars Imanta Ziedoņa muzejā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas