RFS dāmas Eirokausu kampaņu noslēdz ar zaudējumu Igaunijas čempionei

RFS dāmu neticamā cīņa Budapeštā

Sieviešu futbols Latvijā ir guvis arvien lielāku atzinību, un Rīgas Futbola skolas (RFS) dāmas nesenie notikumi Eirokausos apstiprina šo tendenci. Viņi piedalījās UEFA Čempionu līgas priekšsacīkstēs, kur, lai iekļūtu nākamajā kārtā, viņiem bija jāsastopas ar spēcīgo Igaunijas čempioni - Tallinas "Flora".

Spraiga mača norise

Mača pirmajā puslaikā RFS futbolistes demonstrēja spēcīgu aizsardzību un apņēmību, cenšoties iekarot Igaunijas komandas teritoriju. Jāatzīmē, ka RFS nevienā brīdī nezaudēja cerību un spēlēja ar patiesu cīņu garu. Elpu aizraujošajā mačā vērojām daudz izdevīgu momentu, taču rezultāts palika neizšķirts līdz pēdējai tiesneša svilpei.

11 metru sitienu sērijas drāma

Ar rezultātu 0:0 noslēdzoties pamatlaikam, spēle pārgāja uz 11 metru sitienu sēriju. Šī bija brīdis, kad nervi un meistarība tika izlikti uz izturības pārbaudes. Diemžēl RFS futbolistēm nepieciešamo precizitāti neizdevās saglabāt, un ar rezultātu 6:7 viņas piekāpās Tallinas "Flora".

Noslēguma domas

Kaut arī RFS dāmas nespēja iekļūt nākamajā līgā, viņu sniegums šajos Eirokausos liecina par nepārtrauktu attīstību un potenciālu. Šī pieredze, neskatoties uz zaudējumu, noteikti palīdzēs komandai turpināt augt un sagatavoties nākamajām sacensībām. Latvijas futbolam ir lielas cerības saistībā ar šīm talantīgajām futbolistēm, kas iedvesmo ne tikai jaunās pašmāju spēlētājas, bet arī visus sporta līdzjutējus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas