• 2024. gada 2. septembris 16:31
  • TV3
  • 20

Rīgā notiks korgiju pastaiga par godu karalienes Elizabetes II piemiņai

Pastaiga ar mīļajiem korgijiem Rīgā

Piektdienas vakarā, 6. septembrī, plkst. 18:00, Rīgā norisināsies īpaša zibakcija, kas pulcēs korgiju īpašniekus un mīļotājus no tuvākajām apkaimēm. Šī pastaiga, kas turpināsies no Brīvības pieminekļa līdz Lielbritānijas vēstniecībai, tiks rīkota par godu Lielbritānijas karalienei Elizabetei II, kura tika uzskatīta par šīs mīļās suņu šķirnes spilgtāko patronesi.

Elizabetes II mantojuma pieminēšana

Karaliene Elizabete II, kuras mīļākie suņi vienmēr bijuši korgiji, ir atstājusi neizdzēšamu pārsteigumu visā pasaulē. Nefiltrējot savu mīlestību pret šiem suņiem, viņa ir radījusi ne tikai cieņu pret viņiem, bet arī veicinājusi šo šķirņu popularitāti. Šī pastaiga ir iespēja ne tikai pieminēt viņas mantojumu, bet arī sanākt kopā suņu mīļotājiem, kuri vēlas izrādīt cieņu pret savu karalieni.

Aicinājums piedalīties

Organizatori aicina visus korgiju īpašniekus un to mīļotājus pievienoties šajā īpašajā pasākumā. "Šī ir lieliska iespēja, lai kopā izbaudītu jauku vakaru, iepazītos ar citiem korgiju faniem un dalītos savās pieredzēs,” stāsta pasākuma rīkotāji. Katrs dalībnieks ir aicināts ierasties ar savu korgiju, un pasākuma laikā būs iespēja satikt līdzīgi domājošus cilvēkus, kā arī iepazīties ar citu korgiju īpašniekiem.

Pasākuma detalizācija

Kā norādīts organizatoru paziņojumā, piedaloties pasākumā, suņiem jābūt pie siksnas un jāvalkā mīļi aksesuāri. Pasākuma laikā tiks plānots arī neliels fotosesijas brīdis pie Brīvības pieminekļa, nodrošinot, ka šīs burvīgās minūtes paliek atmiņā. Klātbūtnē paredzētas arī interesantas aktivitātes, kas saistītas ar korgijiem un to īpašniekiem.

Kopā pieminēsim karalieni

Šī pastaiga Rīgā nav tikai pasākums, kas pulcē korgiju īpašniekus; tas ir arī veids, kā atcerēties un godināt ievērojamu personību, kas ir atstājusi bagātu mantojumu visā pasaulē. Rīgā plānotais pasākums ir lieliska izdevība, lai apliecinātu mīlestību pret šiem dzīvniekiem un to mantojumu, vienlaikus svinot draudzību un kopību starp suņu mīļotājiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas