• 2024. gada 7. maijs 10:11
  • TV3
  • 11

Rīgā par vairākiem nekā 400 tūkstošiem eiro izbūvēs gājēju pārejas sešās apkaimēs

Rīgā plānots ieguldīt vairāk nekā 400 tūkstošus eiro gājēju pārejās

Saskaņā ar informāciju no Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļas, galvaspilsētā tiks veikta būtiska investīcija gājēju pāreju uzlabošanai. Šis projekts paredz izbūvēt gājēju pārejas sešās dažādās apkaimēs, lai uzlabotu drošību ielas satiksmē.

Apkaimēs, kur tiks izbūvētas jaunās gājēju pārejas

Nav precīzas informācijas par to, kur tieši atradīsies jaunās gājēju pārejas, taču plānots, ka tās tiks ierīkotas sešās dažādās apkaimēs Rīgā. Labākas gājēju pārejas ne tikai uzlabos drošību ielas satiksmē, bet arī veicinās pilsētnieciskās vides kvalitāti un gājēju komfortu.

Par investīciju izmaksām un termiņu

Projekta kopējās izmaksas ir plānotas vairāk nekā 400 tūkstoši eiro. Izbūvēšanas darbi tiks veikti vairāku mēnešu laikā, lai nodrošinātu jauno gājēju pāreju atbilstību visiem drošības standartiem.

Reakcija uz plāniem izbūvēt jaunās gājēju pārejas

Lēmums investēt vairāk nekā 400 tūkstošus eiro jaunajās gājēju pārejās ir saņēmis pozitīvu atbildi no vietējiem iedzīvotājiem un satiksmes drošības ekspertiem. Plānots, ka šie infrastruktūras uzlabojumi ievērojami uzlabos pilsētas iedzīvotāju un viesu drošību ikdienas pārvietošanās laikā.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas