Rīgas Domā notiks koncerts "3 soprano"Afiša
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 24. jūlijs 15:04
  • TV3
  • 12

Rīgas Domā notiks koncerts "3 soprano"

Koncerta detaļas

7. decembrī plkst. 19:00 Rīgas Doma baznīcā notiks brīnišķīgs koncerts "3 soprano". Šis pasākums iepriecinās mūzikas mīļotājus, kas novērtē augstākās klases vokālo sniegumu un izsmalcinātu skaņu. Rīgas Domā gaidāms ne tikai izcils muzikālais vakars, bet arī iespēja apmeklēt vienu no skaistākajiem Latvijas baznīcu ansambļiem.

Izcili mākslinieki

Koncertā piedalīsies trīs spožas Latvijas operdziedātājas: dīva Inese Galante un divas spilgtas Latvijas Nacionālās operas un baleta solistes – Inna Kločko un Viktorija Majore. Inese Galante, kuru atpazīst visā pasaulē, ir ieguvusi neskaitāmus apbalvojumus un ir pazīstama ar savu izcilo sniegumu uz starptautiskām skatuvēm. Savukārt Kločko un Majore, kā daudzkārtējas starptautisko vokālo konkursu uzvarētājas, ir spilgti talanti, kuri vienmēr pārsteidz ar savu profesionalitāti un vokālajām prasmēm.

Balss tembru un nianses

Katrai solistei piemīt savs neatkārtojams balss tembrs soprāns, kas piešķir koncertam unikālu skanējumu. Šajā koncertā skatītājiem atklāsies patiešām virtuozās visaugstākās sieviešu balss nokrāsas, skanējuma nianses un izsmalcinātas kombinācijas. Pasākums solās būt ne tikai muzikāls baudījums, bet arī emocionāla pieredze ikvienam klausītājam.

Iegūstiet biļetes

Biļetes uz koncertu "3 soprano" ir pieejamas gan biļešu tirdzniecības vietās, gan tiešsaistē. Ieteicams iegādāties biļetes iepriekš, jo koncerts noteikti pulcēs daudz mūzikas entuziastu. Neaizmirstiet, ka šāda līmeņa mākslinieku sniegums ir reta iespēja dzirdēt dzīvajā izpildījumā. Aicinām visus mūzikas mīļotājus pievienoties šim neaizmirstamajam notikumam Rīgas Doma baznīcā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas