Rīgas modes nedēļa piedāvā pasākumus ikvienam modes cienītājam – Itālijas elegance, sarunas un kinoPastaiga
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Rīgas modes nedēļa piedāvā pasākumus ikvienam modes cienītājam – Itālijas elegance, sarunas un kino

Rīgas modes nedēļa - modes svētki ikvienam

No 28. līdz 31. oktobrim Rīga kļūs par modes epicentru, piedāvājot pasākumus, kas apvieno modes cienītājus visā Latvijā. Rīgas modes nedēļas organizatori aicina ikvienu apmeklēt šo nozīmīgo notikumu, kas ir ne tikai platforma jauniem dizaineriem, bet arī iespēja apgūt modes kultūru un tikties ar dažādiem nozares pārstāvjiem.

Itālijas elegances ietekme

Šī mode nedēļa ir īpaša, jo ciešā sadarbībā ar Itālijas vēstniecību Latvijā un Itālijas Tirdzniecības aģentūru Stokholmā, programmā iekļauti pasākumi, kas veltīti Itālijas modei. Modes entuziasti varēs iepazīties ar itāļu dizaineru darbiem, kuri izceļas ar savu eleganci un estētiku. Ierakstiet savā kalendārā: itāļu mode ir klātesoša!

Interesentiem - plaša pasākumu izvēle

Pasākumi būs pieejami ikvienam interesentam, t.sk. modes demonstrācijas, diskusijas par modes tendencēm un pat kino seansiem, kas veltīti modes pasaules stāstiem. Rīgas modes nedēļa būs ne tikai iespēja skatīties, bet arī piedalīties sarunās ar modes profesionāļiem un citiem entuziastiem.

Kino un sarunas par nākotni

Viena no interesantākajām pasākumu daļām būs paraugprojekcijas, kurās tiks rādītas filmas par modes tēmu. Sarunas ar režisoriem, dizaineriem un viesiem sniegs unikālu ieskatu modes aizkulisēs un palīdzēs izprast modes un mākslas mijiedarbību. Rīgas modes nedēļa sola būt neaizmirstams notikums visiem, kam sirdī ir vieta modei. Neatkarīgi no jūsu stila vai intereses, šī iespēja noteikti ir jāizmanto, lai kļūtu par daļu no modes pasaules. Neaizmirstiet piedalīties!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas