Rodžerss atgriežas no Ahileja cīpslas plīsuma un cieš sakāvi pret "49ers"Citi sporta veidi — Amerikāņu futbols
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Rodžerss atgriežas no Ahileja cīpslas plīsuma un cieš sakāvi pret "49ers"

Rodžerss atgriežas laukumā pēc traumas

Nacionālajā futbola līgā (NFL) šonedēļ notikušajā spēlē atgriezās leģendārais kvārterbeks AARON RODGERS, kurš iepriekš bija spiests izlaist ievērojamu sezonas daļu Ahileja cīpslas plīsuma dēļ. Rodžerss, kurš iepriekš bija neskatoties uz traumas sekām, centās pierādīt, ka ir spējīgs atgriezties savā labākajā formā. Spēle pret Sanfrancisko "49ers" solījās būt liela visticamāk viņa uzticīgajiem fanam.

"49ers" dominē spēlē

Tomēr "49ers" izrādījās pārāk spēcīgi. Arī šogad viņi apliecināja savas ambīcijas, izcīnot pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 32:19. Komanda, kas pērn spēlēja Super Bowl, šoreiz palika konsekventa un parādīja izcilu sniegumu gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Lielisks sniegums no viņu kvārterbeka un aizsargiem ļāva izveidot neapšaubāmu pārsvaru.

Rodžerss cīnās, bet nespēj izsisties

Rodžerss uz lauka centās pielāgoties spēles ritmam, taču viņa centieni izrādījās nepietiekami. Neviena no viņa metienu precizitāte, ne vairāki operatīvie spēles gājieni nespēja paglābt komandu no zaudējuma. "Jets" komanda vairākas reizes centās izveidot uzbrukumus, taču "49ers" aizsardzība bija nevainojama.

Viedokļi un turpmākās perspektīvas

Pēc mača Rodžerss izteica apņēmību turpināt strādāt un uzlabot sniegumu. Viņš atzina, ka nepieciešams vairāk laika, lai atgrieztos savā iepriekšējā formā. Futbola eksperti un fani ir optimistiski par viņa potenciālu nākotnē, tomēr šis zaudējums ir skaidrs atgādinājums par sarežģījumiem, ar kuriem jāsaskaras sportistiem pēc smagām traumām. Šī spēle bija pirmais solis Rodžersa atgriešanās ceļojumā, un nākamās nedēļas spēles rādīs, cik labi viņam izdosies atgūties. "Jets" līdzjutēji cer, ka viņš drīz izrādīs savu patieso potenciālu laukumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas