• 2024. gada 19. jūlijs 22:01
  • TV3
  • 14

Sainss un Noriss ātrākie pirmajos divos Ungārijas "Grand Prix" treniņbraucienos

Ātrākie treniņbraucieni Ungārijā

Piektdien, 28. jūlijā, Ungārijā norisinājās pirmie divi treniņbraucieni Pirmās formulas (F1) pasaules čempionāta ietvaros, kuros uzvaras izcīnīja Ferrari autosportists Karloss Sainss un McLaren pilots Lendo Noriss. Abi braucēji demonstrēja izcilu ātrumu, atstājot konkurentus tālu aiz sevis.

Karloss Sainss uzvar pirmajā treniņbraucienā

Sainss pirmajā treniņbraucienā parādīja iespaidīgu sniegumu, izveidojot ātrāko apli ar laiku 1:17.123. Šis rezultāts apliecināja Ferrari komandas spēcīgo sagatavotību šai sacīkstei, kā arī Sainsa pieredzi un prasmes trasē.

Lendo Noriss nosaka tempu otrajā treniņbraucienā

Otrajā treniņbraucienā Noriss pārsteidza visus ar ātrāko apļa laiku 1:16.900. McLaren komandas pilotam izdevās ne tikai uzlabot savu sniegumu, bet arī nostiprināt savas pozīcijas čempionāta kopvērtējumā. Tas liecina par McLaren komandas progresu un gatavību iekļūt cīņā par punktiem.

Komandu konkurence un nākotnes izaicinājumi

Abu jaunāko pilotu panākumi rada jautājumus par to, kā trešo treniņbraucienu un kvalifikāciju ietekmēs komandu stratēģijas. Šajā posmā ir sagaidāms, ka konkurenti, piemēram, Mercedes un Red Bull, noteikti centīsies apsteigt šos divus braucējus. Sekojot rezultātiem, varam sagaidīt spraigu cīņu uz Ungārijas trases, kas tradicionāli ir viena no izaicinošākajām sezonā.

Secinājumi un skatījumi uz sacensību

Sainsa un Norissa sasniegumi pirmajos treniņbraucienos parāda, ka šī sezona varētu būt pilna negaidītu pavērsienu un sacensību. Abiem sportistiem būs jāustāda augsti mērķi, lai turpinātu cīņu par F1 kopvērtējumu, un līdz ar to skatītājiem ir daudz ko gaidīt šajā Ungārijas "Grand Prix".

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas