Salaspils handbolistes saspringtā galotnē tiek pie pirmās uzvarasHandbols — Latvijas čempionāts
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Salaspils handbolistes saspringtā galotnē tiek pie pirmās uzvaras

Salaspils handbolistes saspringtā galotnē gūst pirmo uzvaru

Sestdien, 21. oktobrī, Jēkabpilī norisinājās Latvijas čempionāta handbolā sieviešu Virslīgā sīva cīņa, kurā "Salaspils SS" komanda izcīnīja savu pirmo uzvaru jaunajā sezonā. Salaspilietes pamatīgi pārbaudīja Latvijas jaunatnes izlases komanda "LAT 2008", nodrošinot uzvaru tikai ar vienu vārtu starpību – 40:39.

Sīvā konkurence un spēcīgi pretinieki

Šī cīņa pierādīja, ka "LAT 2008" komanda ir spējīga pretoties pat pieredzējušām komandām. Otrā diena pēc kārtas Latvijas jaunatnes izlases handbolistes rādīja sīvāku spēli, liekot Salaspils meitenēm izcelties uz kārtējo līmeni. Tāpat ir redzams, ka jaunajām spēlētājām ir nākotne un talants, kas nepieciešams, lai konkurētu augstā līmenī.

Izcilas individuālās sniegumi

Rezultatīvākā spēlētāja "Salaspils SS" komandā bija Dace Potapova, kurai izdevās gūt desmit vārtus, kā arī Renāte Salmane, kas sasniedza tādu pašu rezultātu. Gan Dace, gan Renāte parādīja izcilu sniegumu, kas palīdzēja komandai izcīnīt svētīgu uzvaru. Šie panākumi ne tikai stiprina komandas garu, bet arī dod pārliecību turpmākajās spēlēs.

Noslēguma domas

Salaspils handbolistes ir uz pareizā ceļa, un šī uzvara ir svarīgs pavērsiens viņu sezonā. Sīvā cīņa pret jaunajām talantu pilnajām spēlētājām pierāda, ka katra spēle tiek aizvadīta ar pilnu atdevi. Ar šādu sniegumu Salaspils komanda noteikti būs spēcīgs konkurents turpmākajā čempionātā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas