Šilovs un Merzļikins sargā savu komandu vārtus un zaudē saviem tautiešiemHokejs
Foto un virsraksts: Delfi

Šilovs un Merzļikins sargā savu komandu vārtus un zaudē saviem tautiešiem

Latviešu hokeja cīņas Nacionālajā hokeja līgā

Otrdien, Nacionālajā hokeja līgā (NHL), Latvijas hokejisti piedalījās vairākās acīgās spēlēs, kurās viņu komandām nācās sastapties savā starpā. Šis notikums radīja aizrautību un vienlaikus arī drūmu noskaņu, jo divi Latvijas uzbrucēji - Šilovs un Merzļikins - centās saglabāt savu komandu vārtus, taču nespēja aizsargāties pret saviem tautiešiem.

Panthers un Lightning gūst panākumus

Uzvaras svinēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Tampabejas "Lightning" un Floridas "Panthers", kurās atkal piedalījās Uvis Balinskis. Šo komandu sniegums bija pārliecinošs, un viņi spēles gaitā demonstrēja augstas klases hokeju, kas sašķobīja Latvijas izlases cerības uz labvēlīgu iznākumu.

Latvieši uz ledus – uztraukums un lepnums

Latvijas hokejistiem ir liela nozīme, pārstāvot savu valsti starptautiskajā arēnā, un viņu centieni uzlabot hokeja līmeni ir redzami ikdienā. Šilovs un Merzļikins, spēlējot savās komandās, nesa Latvijas vārdu tālākai atpazīstamībai, pat ja rezultāts nebija labvēlīgs. Līdz ar to, Latvijas fani var lepoties ar savējiem, kas uzdrošinās konkurēt augstākajā hokeja līgā.

Nākamās spēles un izredzes

Nākotnē Latvijas hokejistiem būs iespēja atgūt zaudētās pozīcijas un turpināt cīņas par uzvarām. Visi acis ir vērstas uz nākamajām spēlēm, kurās Šilovs un Merzļikins noteikti centīsies radīt savām komandām labvēlīgākus rezultātus. Latvijas hokejs ir uz izaugsmes ceļa, un šādas aizraujošas spēles noteikti pievienos degvielu šai kustībai.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas