• 2024. gada 3. augusts 21:12
  • NRA
  • 7

Sinoptiķi prognozē: cik vēsa būs nakts uz svētdienu?

Sinoptiķu prognoze par nakti uz svētdienu

Naktī uz svētdienu, saskaņā ar sinoptiķu paredzējumiem, gaidāms mainīgs mākoņu daudzums visā Latvijā. Tas nozīmē, ka debesis kļūs mākoņainas, bet arī saskaņā ar laika prognozēm varēs redzēt izspīdējam sauli. Tomēr, kas patiešām rūp daudzus ziemas mīļotājus, ir temperature, kas šajā naktī gaidāma.

Vietējās laika apstākļu īpatnības

Tālākas prognozes attiecībā uz Vidzemes ziemeļu daļu liecina, ka šeit varētu būt īslaicīgs lietus. Šāda veida saasinājums var izraisīt neērtības tiem, kas plāno ārpusē pavadīt laiku, taču laika apstākļi paliks relatīvi siltāki, nekā iepriekšējās naktīs.

Temperatūras prognoze

Naktī temperatūra prognozēta no +2 līdz +5 grādiem pēc Celsija. Tas nozīmē, ka, lai gan uz ielas nebūs vissmagākās sala, tomēr būs ievērojams atvēsums, kas jūtams ikvienam, kas pārvietosies ārpus telpām. Ja plānojat doties ārā, ieteicams ģērbties silti un, ja nepieciešams, ņemt līdzi lietussargu.

Secinājumi

Tātad, nakts uz svētdienu solās būt mainīga. Lai gan dažos reģionos var sagaidīt mazas lietusgāzes, citas Latvijas daļas izbaudīs skaidrākas debesu ainavas. Neatkarīgi no laikapstākļiem, liela nozīme būs tam, kā jūs pielāgosieties šiem apstākļiem, lai saglabātu savu komfortu un baudītu šo nakti.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas