Šita "Helmond" izcīna punktu pret "Ajax" jauniešiem, bet nepārņem pirmo vietuFutbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Šita "Helmond" izcīna punktu pret "Ajax" jauniešiem, bet nepārņem pirmo vietu

Helmond Sport izcīna svarīgu punktu

Latvijas valstsvienības uzbrucēja Dario Šita vadītā "Helmond Sport" svētdien, 15. oktobrī, Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā izcīnīja svarīgu punktu, nospēlējot neizšķirti 1:1 pret Amsterdamas "Ajax" jaunatnes komandu, ko pazīst arī kā "Jong Ajax". Šis rezultāts ir nozīmīgs, ņemot vērā, ka "Helmond" vēlas nostiprināt savu pozīciju turnīra tabulā.

Spēles gaita un emocijas

Spēle risinājās "Helmond" stadiona mājas laukumā, kur vietējie līdzjutēji jutās satraukti no paša sākuma. Viesi, "Jong Ajax", izaicināja mājinieku aizsardzību ar ātrajiem uzbrukumiem un tehniskajām prasmēm. Pirmajā puslaikā "Ajax" jaunieši pārliecinoši kontrolēja spēli un, pateicoties centram no Floreana Leuvena, atklāja rezultātu 35. minūtē. Tomēr "Helmond" nepadodās un demonstrēja cīņas garu. Otrajā puslaikā komandai izdevās atspēlēties, kad 75. minūtē, pēc stūra sitiena, Dario Šita piedalījās uzbrukumā un nodrošināja saviem komandas biedriem vārtus, panākot izlīdzinājumu, kas ļāva saglabāt punktu.

Tabulas pozīcijas un nākamie izaicinājumi

Ar šo neizšķirtu "Helmond" nespēja pārņemt pirmo vietu turnīra tabulā, tomēr tas viņiem ļāva saglabāt 3. vietu ar 14 punktiem. Lihtenšteina komanda "Top Oss" un “VVV-Venlo” joprojām ieņem augstākās pozīcijas. Nākamajā spēlē "Helmond" būs jāiziet pret citu spēcīgu pretinieku, kas noteikti radīs papildus izaicinājumus un iespējas gūt vērtīgus punktus.

Noslēgumā

Dario Šita izcīnītais punkts pret "Ajax" jauniešiem apliecina, ka "Helmond Sport" ir komanda, kas spēj cīnīties pat grūtos apstākļos. Lai arī šoreiz neizdevās sasniegt pirmo vietu, spēlētāju apņēmība un prasmīga spēle var radīt pozitīvas pārmaiņas gaidāmajās spēlēs un sekmēt ceļu uz uzvarām. Futbola faniem atliek gaidīt, kā attīstīsies notikumi Nīderlandes futbola vidē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas