Skolēnu brīvdienās Jūrmalā būs rudens ekskursiju nedēļaPasākumi
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 16:09
  • TV3
  • 4

Skolēnu brīvdienās Jūrmalā būs rudens ekskursiju nedēļa

Rudens ekskursiju nedēļa Jūrmalā

No 21. līdz 27. oktobrim Jūrmalā norisināsies rudens ekskursiju nedēļa, kas solās būt aizraujoša un izglītojoša pieredze visiem interesentiem. Šī nedēļa piedāvā plašu un daudzveidīgu programmu, kas apvieno gan dabu, gan mākslu, gan vēsturi un daudz ko citu.

Programma visiem

Ekskursiju nedēļas programma ir veidota tā, lai ieinteresētu dažādu jomu entuziastus – dabas un vides aizsardzības, vēstures, veselības, viesmīlības, tehnoloģiju, enerģētikas un ražošanas. Tā ir piemērota gan pieaugušajiem, gan bērniem, padarot to par lielisku iespēju ģimenēm kopā iepazīt apkārtni un tās bagātības.

Piedzīvojumu meklētājiem

Tā kā šī nedēļa īpaši vērsta uz piedzīvojumu meklētājiem, dalībnieki var gaidīt dažādas aktivitātes un ekskursijas, kas apmierinās viņu alkas pēc zināšanām un jauniem iespaidiem. Pašvaldības un vietējie uzņēmēji ir sagatavojuši pasākumus, kas veicina aktīvu līdzdalību un izpratni par apkārtējo pasauli.

Šī pasākuma nozīmīgums

Rudens ekskursiju nedēļa ne tikai bagātinās Jūrmalas kultūras dzīvi, bet arī veicinās sabiedrības interesi par dabu un vēsturi. Šāda veida pasākumi ir lieliska iespēja apgūt jaunas zināšanas, stiprināt ģimenes saites un izjust kopienas garu. Ir pienācis laiks iziet ārā, iepazīt apkārtni un piedalīties šajā aizraujošajā nedēļā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas