Šonakt spēlēs visas latviešu NHL komandas: vai gaidāma Merzļikina atgriešanās?Hokejs — NHL
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Šonakt spēlēs visas latviešu NHL komandas: vai gaidāma Merzļikina atgriešanās?

Vakarā hokeja drāma

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) paredzēts aizraujošs notikums – laukumā spēlēs visas latviešu komandās pārstāvētās NHL komandas. Ja iepriekšējā naktī tikai viena spēle bija sajūsmā loanā, šonakt hokeja cienītāji var gaidīt astoņas intensīvas spēles, kas noteikti pievērsīs uzmanību visiem hokeja faniem.

Kuras komandas spēlē šonakt?

Šonakt hokeja laukumos dosies četru latviešu hokejistu pārstāvētās komandas. Floridas "Panthers" spēlēs plkst. 1.30 pēc Latvijas laika, Tampabejas "Lightning" plkst. 1.45, Kolumbusas "Blue Jackets" plkst. 2.30 un Vankūveras "Canucks" plkst. 3.15. Katras komandas sniegums spēlē ir kā īsts ceļojums – ar savu intrigu un jautrību.

Merzļikina atgriešanās – cerības un bažas

Īpaša uzmanība šovakar tiks pievērsta Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargam Elvisam Merzļikinam, kurš savā karjerā ir piedzīvojis gan uzvaras, gan izaicinājumus. Pēdējo nedēļu laikā viņa veselības stāvoklis ir bijis jautājumu lokā, un fani cer, ka šonakt viņš atgriezīsies laukumā, lai nostiprinātu komandas aizsardzību. Viņa atgriešanās varētu būt izšķiroša kolumbiešiem, jo Merzļikina pieredze var ietekmēt spēles likteni.

Iespējams, izšķirošie mirkļi

Šonakt uz laukuma būs daudz interesantu momentu, un katras spēles iznākums var mainīt NHL tabulu. Floridas "Panthers" un Tampabejas "Lightning" komandas noteikti cīnīsies par uzvaru, savukārt "Canucks" un "Blue Jackets" cer uz pozitīvu rezultātu. Arī Merzļikina sniegums, ja viņš spēlēs, var būt izšķirošs, lai komanda atgūtu formu sezonas turpinājumā. Hokeja fani aicināti sekot līdzi šī vakara spēļu rezultātiem un, protams, gaidīt ziņas par Elvisa Merzļikina iespējamo atgriešanos!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas