Starkova padomi, prezidenta Lamborghini, līderība izlasē - Uldriķis par vārtiem PirejāFutbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Starkova padomi, prezidenta Lamborghini, līderība izlasē - Uldriķis par vārtiem Pirejā

Par Uldriķa karjeras ceļu

Latvijas izlases futbolists Roberts Uldriķis ir savu profesionālo karjeru veidojis starptautiskā mērogā, pavadot trīs gadus Šveicē un trīs gadus Nīderlandē, kur ieguvis vērtīgu pieredzi. Šovasar viņš pievienojās Grieķijas Superlīgas jaunpienācējai Atēnu “Kallithea”, kas iezīmē jaunu posmu viņa karjerā.

Veiksmīga uzsākšana Grieķijā

Uldriķis savas gaitas “Kallithea” komandā uzsāka ar pārliecinošām izrādēm. Visās pirmajās trīs spēlēs futbolists tika iekļauts pamatsastāvā, kas apliecina viņa nozīmi komandā. Viens no spilgtākajiem mirkļiem bija vārtu guvums Pirejā pret slaveno “Olympiacos”, kas palīdzēja komandai tikt pie godīgas cīņas rezultāta – 1:2. Turklāt, Uldriķis izcēlās ar izšķirošu piespēli jebkurā brīdī spēlē pret “Panathinaikos”, palīdzot komandai izglābties no zaudējuma, noslēdzot spēli ar 2:2.

Treneru ietekme un līderība izlasē

Uldriķis šobrīd ir nonācis itāļu treneru ielenkumā gan klubā, gan izlasē. Viņa spēles izpratne un ledus aukstais prāts uz laukuma sniedz viņam iespēju kļūt par līderi Latvijas izlases sastāvā. Šonedēļ, cheving tech ielidojis Rīgā caur Kopenhāgenu, Uldriķis ir pieejams izlases rīcībā un gatavojas debijai Nāciju līgas C divīzijā.

Nākotnes izaicinājumi un mērķi

Pirms izlases spēlēm Uldriķis izsaka pārliecību par saviem un komandas sasniegumiem. Viņa pieredze ārvalstīs un jaunie izaicinājumi Grieķijā palīdzēs ne tikai Uldriķim individuāli, bet arī Latvijas izlases sniegumam kopumā. Paredzams, ka nākamajās spēlēs viņš turpinās izcelties un uzsāks jaunu talantu attīstības posmu, kas varētu novest pie ievērojamiem panākumiem latviešu futbolā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas