'Summer Sound' papildina programmu; Liepājā uzstāsies Eirovīzijas sensācija KäärijäMūzikas ziņas
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 8. aprīlis 09:49
  • Delfi
  • 25

'Summer Sound' papildina programmu; Liepājā uzstāsies Eirovīzijas sensācija Käärijä

‘Summer Sound’ festivāls papildina programmu ar vēl vienu sensāciju

Pludmales festivālā "Summer Sound", kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, skanēs vēl viena Eirovīzijas sensācija - somu mākslinieks Käärijä. Iepriekš plānotais mākslinieku saraksts jau bija iespaidīgs, taču tagad tam tiks pievienots šis unikālais talants, kurš neapšaubāmi radīs vēl lielāku interesi festivāla apmeklētājos.

Jauni mākslinieki pievienojas festivāla programmā

Kopā ar Käärijä uzstāšanos pludmales festivālā "Summer Sound" Liepājā uzstāsies arī vācu DJ Robin Schulz, franču elektronikas duets "Ofenbach" un daudzi citi sevi pierādījuši mākslinieki. Šie jaunie pievienotie vārdi tiešām veido iespaidīgu mākslinieku sarakstu, kas garantē pasākuma augstvērtīgo un daudzveidīgo mūzikas programmu.

Summer Sound - pludmales festivāls, kas nekad nesagādā skumjas

"Summer Sound" festivāls Liepājā jau sen ir kļuvis par populāru vasaras notikumu, pievilinot gan vietējos, gan ārvalstu apmeklētājus. Šis pasākums nekad nesagādā skumjas, jo tās dienas, kas pavadītas Liepājas pludmalē, ir piepildītas ar enerģiju un daudzveidīgiem mūzikas priekiem. Šogad festivāla organizatori sagādā patiesu pārsteigumu, pievienojot programmai vēl vienu sensāciju - Käärijä no Somijas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas