Svētdien Salaspilī norisināsies LČ velokrosāRiteņbraukšana
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Svētdien Salaspilī norisināsies LČ velokrosā

Latvijas čempionāts velokrosā Salaspilī

Svētdien, 29. oktobrī, Salaspilī pie HES dambja norisināsies gaidītais Latvijas čempionāts velokrosā. Šī pasākuma mērķis ir noteikt ātrākos sportistus un apvienot velosporta entuziastus no visas valsts.

Vecuma un meistarības grupas

Sacensībās piedalīsies dalībnieki, kuri tiks sadalīti 16 dažādās vecuma un meistarības grupās. Tas nodrošinās, ka katrs dalībnieks varēs sacensties savā līmenī, radot iespēju gan jaunajiem sportistiem, gan pieredzējušajiem braucējiem izpausties uz skatuves.

Pieteikšanās un treniņi

Pieteikšanās sacensībām joprojām norisinās, un interesenti aicināti reģistrēties mājaslapā bulta.lv. Turklāt piektdien, 27. oktobrī, notiks oficiālie treniņi, kur dalībniekiem būs iespēja iepazīt trasi un sagatavoties sacensībām.

Pasākuma nozīme

Latvijas čempionāts velokrosā ir nozīmīgs ne tikai sacensību dalībniekiem, bet arī visu velosporta kopienai. Pasākums veicina sportisko garu un veselīgu dzīvesveidu, kā arī sniedz iespēju satikties un dalīties pieredzē ar citiem velosporta entuziastiem. Aicinām ikvienu atbalstīt sportistus un baudīt šo aizraujošo notikumu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas