"Tā ir Eiropas līmeņa sensācija" – futbola apskatnieks par RFS panākumiemFutbols/Aizmugure
Foto un virsraksts: Delfi

"Tā ir Eiropas līmeņa sensācija" – futbola apskatnieks par RFS panākumiem

RFS – Eiropas futbola ainavas jaunais līderis

Latvijas futbola komanda RFS ir sasniegusi jaunu izaugsmes līmeni, kļūstot par reālu spēlētāju Eiropas futbola arēnā. Futbola apskatnieks Ilvars Koscinkevičs raidījumā "Aizmugure" atzina, ka RFS ir izaugusi līdz līmenim, kad komanda var demonstrēt augstvērtīgu sniegumu un cīnīties par saviem mērķiem.

Futbola eksperta vērtējums

Koscinkevičs uzsvēra, ka RFS panākumi Eiropas Čempionu līgā ir ne tikai pozitīvs notikums komandai, bet arī visai Latvijas futbolam. "Tā ir Eiropas līmeņa sensācija," viņš apgalvoja, piebilstot, ka, lai gan daudzi varētu nepamanīt šos panākumus, tie ir ievērības cienīgi un liecina par komandas kvalitāti.

Māris Verpakovskis – nākotnes redzējums

RFS ģenerāldirektors un bijušais Latvijas izlases uzbrucējs Māris Verpakovskis uzsvēra, ka komandas ilgtermiņa mērķis ir izveidot stabilu futbolistu bāzi. Viņš atzīmēja, ka būtiski attīstīt ne tikai komandas sniegumu laukumā, bet arī infrastruktūru un futbola akadēmiju. "Mēs vēlamies, lai RFS kļūst par stabilu klubu, kas nākotnē spēs konkurettēt ne tikai Latvijas, bet arī Eiropas līmenī," uzsvēra Verpakovskis.

RFS panākumi un Latvijas futbols

RFS panākumi Eiropā ir ne tikai komandas uzvaras, bet arī stimuls vietējam futbolam. Tas var kalpot par iedvesmu jauniem futbolistiem un visai futbolista kopienai Latvijā, radot pozitīvu gaisotni un cerības uz iespējamām nākotnes uzvarām. Latviešu futbola mīļotājiem ir prieks redzēt, kā RFS pacelšanās ir ietekmējusi savu komandu un kopējo futbola ainavu Latvijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas