Teātra festivāls "Rīga spēlē teātri 2024" piedāvās apmeklēt 10 bezmaksas izrādesPasākumi
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 9. septembris 11:20
  • TV3
  • 24

Teātra festivāls "Rīga spēlē teātri 2024" piedāvās apmeklēt 10 bezmaksas izrādes

Teātra festivāls "Rīga spēlē teātri 2024" - liels notikums mākslas pasaulē

No 11. līdz 15. septembrim Rīgā norisināsies skatītāju iemīļotā teātra festivāla “Rīga spēlē teātri” nepārspējama jubilejas versija. Šis pasākums ir kļuvis par reģiona kultūras simbolu, pulcējot teātra cienītājus no visiem Latvijas nostūriem.

Bezmaksas izrādes ikvienam

Festivāla laikā skatītājiem būs iespēja bez maksas baudīt desmit izrādes, kas iepriecinās gan bērnus, gan pieaugušos. VEF Kultūras pilī izrādes apskatīs aktieri no dažādiem Latvijas teātriem, kā arī viesmākslinieki no vairākiem kaimiņvalstīm. Tas sniedz unikālu iespēju skatītājiem atklāt jaunus talantus un neparastas interpretācijas, kas noteikti iepriecinās visus teātra mīļotājus.

Kultūras notikums kopienai

Festivāls “Rīga spēlē teātri” ir ne tikai teātra izrāžu kopums, bet arī iespēja stiprināt kultūras dzīvi kopienā. Tas veicina sarunas par mākslu, kultūru un sabiedrību, radot platformu radošajām idejām un jaunajiem māksliniekiem. Arī vietējie uzņēmēji un mājražotāji varēs piedalīties festivāla blakus pasākumos, piedāvājot savus produktus un pakalpojumus, tādējādi stiprinot saikni starp kultūru un kopienu.
Līdz ar festivālu Rīgā gaisā virmo radošības un iedvesmas gars, un teātra mīļotājiem noteikti ir ko sagaidīt. Izstādījumi, diskusijas un daudzveidīgas izrādes veidos krāšņu un neaizmirstamu kultūras piedzīvojumu septembra vidū. Neaizmirstiet rezervēt laiku un piedalīties šajā izcilajā notikumā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas