Ten Hāgs par Mančestras ''United'' organizāciju: ''Rangnikam bija pilnīga taisnība''Futbols — Anglija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Ten Hāgs par Mančestras ''United'' organizāciju: ''Rangnikam bija pilnīga taisnība''

Ten Hāgs atzīst Rangnika viedokli

Nīderlandiešu galvenais treneris Eriks ten Hāgs nesen izteicies par situāciju Mančestras ''United'' futbolā, piekrītot savam priekšgājējam Ralfam Rangnikam. Ten Hāgs uzsvēra, ka ''United'' organizācijai ir nepieciešamas pamatīgas reformas, lai atgrieztos pie veiksmīga futbola. Rangniks, kurš bija kluba galvenais treneris pagājušajā sezonā, ir norādījis uz būtiskām problēmām, kas ir jārisina.

Pārmaiņu nepieciešamība

Ten Hāgs sacīja, ka, lai sasniegtu ilgtermiņa panākumus, ''United'' ir jāveic būtiskas izmaiņas gan komandas sastāvā, gan vadības struktūrā. Viņš uzsvēra, ka šīs pārmaiņas nav saistītas tikai ar jaunām personām komandā, bet arī ar kopējo kultūru un pieeju spēlei. Ten Hāgs norādīja, ka futbols ir komandas darbs, un tikai tad, ja visi komandas locekļi būs apvienojušies kopējam mērķim, varēs sasniegt rezultātu.

Kritika iepriekšējām stratēģijām

Uzskatot, ka agrākās pieejas bija neveiksmīgas, ten Hāgs ir apņēmies mainīt kursu. Viņš piekrita, ka Rangnika viedoklis ir bijis pareizs un ir izteicis vēlmi ieviest jaunas idejas, kas nāks par labu ne tikai spēlētājiem, bet arī visai organizācijai. Šis viedoklis tiek uzskatīts par svarīgu signālu ''United'' līdzjutējiem, kuri ir gaidījuši izmaiņas ilgu laiku.

Nākotnes redzējums

Ten Hāgs ir optimistisks par nākotni un būs gatavs pielāgoties izaicinājumiem, kas gaida viņu klubā. Viņš uzsvēra, ka, lai gūtu panākumus, nepieciešama pilnīga komandas vienotība un skaidra stratēģija. Treneris ir apzinājies, ka līdzjutēji ir svarīga komandas sastāvdaļa, un viņš apņēmušies strādāt, lai atgrieztu ''United'' leģendāro statusu Anglijas futbolā. Mančestras ''United'' faniem šīs atziņas no ten Hāga ir pamats cerībām, ka beidzot tiks veiktas nepieciešamās izmaiņas un ka klubs atkal varēs cīnīties par augstākajām futbolā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas