Toberam pilna spēle un atkal izlaista vadība, Krolli C sērijā nomaina pēc puslaikaFutbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Toberam pilna spēle un atkal izlaista vadība, Krolli C sērijā nomaina pēc puslaika

Tobera komanda iznāk no spēles ar zaudējumu

Ārzemju futbola līgās šodien piedzīvoti vēl vairāki zaudējumi, kas skāruši mūsu latviešu futbolistus. Cīrihē, Šveices Superlīgā, Kristera Tobera pārstāvētā komanda "Grasshopper" cīnījās ar "Yverdon Sport", taču diemžēl nespēja izcīnīt uzvaru, piedzīvojot zaudējumu 1:2. Šī spēle lieliski atspoguļo komandas sniegumu, kas uz šobrīd ir nespēcīgs un ir redzams, ka jāveic vairāki uzlabojumi.

Kroļa komanda izkrīt no spēles pēc puslaika

Savukārt Itālijas C sērijā ar Raimonda Kroļļa pārstāvēto "Triestina" komandai bija vēl viens saspringts mačs. Spēli pret "Union Clodiense" komanda neizdevās nospēlēt pārliecinoši, un rezultātā viņi piedzīvoja zaudējumu ar 0:1. Interesanta ir Kroļa izmaiņa; viņš tika nomainīts pēc puslaika, kas varētu liecināt par komandas treneru apņēmību veikt steidzamus uzlabojumus rezultātu uzlabošanai.

Abu komandu nākotne - izaicinājumi un cerības

Gan "Grasshopper", gan "Triestina" saskaras ar nopietnām problēmām savās līgās. Tobera un Kroļa komandas šobrīd ieņem neapmierinošas vietas tabulā, un turpmākie mači noteikti būs kritiski viņu sezonu gaitā. Spēlētājiem ir jāsaliek spēki kopā, lai atrastu veidu, kā atgriezties uz uzvarētaju ceļa. Latvijas futbolā mums ir cerības un vēlēšanās redzēt savus futbolistus triumfējam arī ārzemju līgās, tāpēc turpināsim sekot līdzi viņu sniegumam un gaidīt citus mačus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas