Treneris Raimonds Feldmanis: Laikam nebija mūsu laiksCilvēki, kas iedvesmo
Foto un virsraksts: NRA
  • 2024. gada 8. augusts 12:08
  • NRA
  • 14

Treneris Raimonds Feldmanis: Laikam nebija mūsu laiks

Atgriešanās Rīgā un neaizmirstamās atmiņas

Latvijas 3x3 basketbola izlase, kurā ietilpst Nauris Miezis, Kārlis Pauls Lasmanis, Zigmārs Raimo un Francis Gustavas Lācis, 7. augustā pēcpusdienā svinīgi atgriezās Rīgā. Šī diena noteikti paliks viņu karjerā kā neaizmirstama atmiņa – laikā, kad komanda piedzīvoja gan uzvaras, gan grūtības pasaules konkursos.

Grūtības turnīrā

Treneris Raimonds Feldmanis pēc turnīra atzina, ka komanda saskārās ar lielām grūtībām, kas neļāva realizēt iecerētos mērķus. "Laikam nebija mūsu laiks," viņš sacīja, atzīstot, cik smagi ir strādājuši, bet rezultāti ne vienmēr atbilst centieniem. Pozitīvā ziņa ir tā, ka komandai ir potenciāls un izturība, kas sola labākus rezultātus nākamajā laikā.

Sporta delegācijas emocijas

Pārsteidzoši ir tas, cik nozīmīga šī pieredze bija visiem sportistiem un treneriem. Kaut arī rezultāti nebija vēlami, komanda satuvinājās un ieguva vērtīgas mācības, kas būs noderīgas turpmākajās sacensībās. Sporta delegācijas locekļi izteica pateicību saviem atbalstītājiem un līdzjutējiem, kas neatlaidīgi iestājās par viņiem, un prometās neatlaidīgi turpināt darbu.

Nākotnes cerības

Feldmanis uzsvēra, ka nākotne ir viņu rokās. Ir svarīgi saglabāt uzmanību un koncentrēties uz uzlabojumiem. "Mēs noteikti strādāsim, lai nākamo reizi uzrādītu labākus rezultātus," viņš piebilda. Komanda plāno intensīvi trenēties, lai sagatavotos gaidāmajiem izaicinājumiem un parādītu savu patieso potenciālu uz starptautiskās skatuves. Latvijas 3x3 basketbola izlase ir pierādījusi savu apņēmību un centību, un, neskatoties uz grūtībām, gaidas uz nākotni paliek optimistiskas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas