U16 izlase EČ noslēgumā pret Turciju cīnīsies par septīto vietu

Kurš būs uzvarētājs?

Šodien, plkst. 18:30, Latvijas U16 izlase aizvadīs savu pēdējo spēli Eiropas čempionātā, cīnoties pret Turciju par septīto vietu. Šī ir otrā reize turnīra laikā, kad mūsu jaunie sportisti saskarsies ar spēcīgo Turcijas komandu, un ir skaidrs, ka gaida aizraujoša un emocionāla cīņa.

Bezcerības nav

Lai arī turnīra gaita varēja būt veiksmīgāka, Latvijas komanda ir apņēmības pilna un gatava cīnīties par labāko rezultātu. Spēlētāji ir apmācīti un pieredzējuši, tādēļ ir pamats cerēt uz labu sniegumu. Katrs punkts būs nozīmīgs, jo cīņa par septīto vietu ir svarīga, lai nostiprinātu komandas pašapziņu un turpmāk attīstītos.

Kur varēs skatīties spēli?

Spēles tiešraide būs pieejama FIBA ''Youtube'' kanālā. Tas sniedz iespēju basketbola faniem sekot līdzi jauniešu sniegumam un atbalstīt komandu attālināti. Šādās svinīgās un emocionālās spēlēs atbalsts no līdzjutējiem ir svarīgs faktors, kas motivē sportistus dot visu no sevis.

Aicinājums uz atbalstu

Aicinām visus Latvijas basketbola fanus aktīvi sekot spēlei un atbalstīt savu izlasi! Katrs no mums var būt daļa no šī svarīgā brīža, un mūsu atbalsts var būt noteicošais faktors cīņā par uzvaru. Latvijas U16 izlase ir gatava cīnīties, un tagad ir laiks parādīt savu mīlestību un atbalstu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas