"Un viņš stāv ar izplestām acīm, kā ****." Krievijas karavīri kritizē Ziemeļkorejas karavīrus un izsaka bažas par to integrācijuĀrzemēs
Foto un virsraksts: LA
  • šodien 18:05
  • LA
  • 7

"Un viņš stāv ar izplestām acīm, kā ****." Krievijas karavīri kritizē Ziemeļkorejas karavīrus un izsaka bažas par to integrāciju

Krievijas karavīru bažas par Ziemeļkorejas integrāciju

Krievijas armijas karavīri izteikuši nopietnas bažas par Ziemeļkorejas karavīru integrāciju Krievijas militārās struktūrās. Noplūdušie audiofaili, kurus iegūtu Ukrainas Aizsardzības izlūkdienesti, atklāj, ka Krievijas karavīri ir neapmierināti ar Ziemeļkorejas kaujinieku apgādi ar militāro ekipējumu un munīciju.

Nicinoši komentāri un iekšējās diskusijas

Sakarā ar šo situāciju Krievijas karavīri izteikuši nicinājumus pret Ziemeļkorejas kaujiniekiem, dēvējot viņus par “K bataljonu” un “sūda ķīniešiem.” Šādi komentāri norāda uz acīmredzamo neuzticību un pārliecības trūkumu attiecībā uz Ziemeļkorejas karavīru spējām.

Implications for Military Cooperation

Šīs iekšējās diskusijas liecina par potenciālajām problēmām, kas varētu rasties, ja Ziemeļkorejas karavīri tiks integrēti Krievijas armijā. Bažas par to, vai viņi spēs efektīvi sadarboties ar krievu vienībām, ir aktuālas, ņemot vērā viņu atšķirīgo militāro apmācību un taktikas.

Noslēgumā

Šī informācija pierāda, ka Krievijas militārā sadarbība ar Ziemeļkoreju nav tik vienkārša kā sākotnēji domāts. Pati iespēja, ka Ziemeļkorejas karavīri varētu tikt integrēti Krievijas armijā, rada jautājumus par cīņas efektivitāti un ilgtspēju kopīgajos militārajos uzdevumos. Krievijas karavīru nicinājums varētu liecināt par dziļākām problēmām, kas ietekmē abu valstu militāro sadarbību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas