Jauno grupu konkursam “Nemiera blice 2025” otrais raundsMūzika
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 21:00
  • NRA
  • 5

Jauno grupu konkursam “Nemiera blice 2025” otrais raunds

Konkurss “Nemiera blice 2025” turpinās!

Šosestdien, 26. oktobrī, Kultūras nams “Atmoda” kļūs par sirds pulsāciju, kā nekad agrāk, jo tas aicina visus mūzikas mīļotājus apmeklēt jauno un mazpazīstamo grupu konkursa “Nemiera blice 2025” otrā raunda koncertu. Šajā unikālajā pasākumā dalību ņems trīs radošie un talantīgie kolektīvi, kas cer piesaistīt klausītāju uzmanību un atklāt savu muzikālo identitāti.

The Silent Knights

Grupa “The Silent Knights” ir pazīstama ar savu emocionālo un atmosfērisko skanējumu. Viņu mūzikas stilā ir jūtams ietekme no indie un alternatīvās mūzikas žanriem, kas apvienoti ar ievelkošām melodijām un dziļiem, pārdomātiem vārdiem. Klausītāji var sagaidīt īpaši sagatavotu priekšnesumu, kas noteikti pārsteigs un aizkustinās.

Mūžamežs

“Mūžamežs” ir grupa, kuras mūzika ir kā ceļojums cauri laika un telpas dimensijām. Ar saviem eksperimentālajiem ritmiem un unikālo skanējumu viņi ir spējuši radīt īpašu atmosfēru, kas aicina klausītājus sajust un piedzīvot kaut ko jaunu. Šajā koncertā būs iespēja dzirdēt viņu oriģinālos skaņdarbus, kas noteikti iekaros sirdis.

Jumps If Not

Grupa “Jumps If Not” ir enerģiska un dinamiska banda, kas rada mūziku, kas liek ķermenim kustēties. Viņu dziesmas ir pilnas dzīvības un pozitīvas enerģijas, kas spēj uzmundrināt jebkuru auditoriju. Šīs grupas darbi varētu būt tieši tas, kas nepieciešams, lai atdzīvotu vakara gaisotni un iegrieztu mūzikā dzirksteļošanos. Visi mūzikas entuziasti aicināti pievienoties šim unikālajam koncertam, kas sola aizraujošas performances un jaunas muzikālas pieredzes! Laipni gaidīti Kultūras namā “Atmoda” uz otro raunda koncertu konkursā “Nemiera blice 2025”!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas