Vācieši pamazām ieskrienas un savai izlasei nopelna pirmo olimpisko pusfinālu

Vācijas basketbols ieiet vēsturē

Vācijas vīriešu basketbola izlase iekļuvusi olimpisko pusfinālu, kas ir pirmā reize šajā sporta veidā tieši šajās sacensībās. Šodien Parīzē, ar pārliecinošu 76:63 uzvaru pret Grieķijas izlasi, vācu komanda sasniedza jaunu sporta līmeni un iepriecināja savus atbalstītājus.

Aizraujoša spēle pret Grieķiju

Spēle sākās ar augstu intensitāti, un abām komandām bija iespējas izcelties. Vācijas spēlētāji, tomēr, ātri atrada savu ritmu, un ar konsekventu uzbrukumu viņi spēja izvirzīties vadībā. Trīs punkta metieni un izcila aizsardzība palīdzēja vāciešiem nodrošināt 13 punktu pārsvaru līdz otrā puslaika sākumam.

Treneris un spēlētāju izcilība

Treneris ir izrādījis izcilu taktisko izpratni, izvēloties pareizos spēlētājus labākajiem brīžiem. Spēlētāji, piemēram, citējam zvaigznīti un pieredzējušo vogālu, uzrādīja emocionālu sniegumu, kas rosināja komandas garu un saistīja līdzjutējus. Komanda spēlēja kā vienots vesels, kas redzamais arī rezultātā.

Atsauksmes no spēlētājiem un faniem

Pēc spēles Vācijas izlases kapteinis dalījās emocijās: "Šī ir ne tikai uzvara, bet arī vēsturisks moments mūsu valstij. Mēs smagi strādājām, lai nonāktu šeit, un jūtam lielu lepnumu par to, ko paveicām." Daudzi fani, kas pulcējās Parīzē, uzslavēja komandu par viņu centību un apņēmību.

Nākamais solis: cīņa par medaļām

Vācijas komanda tagad gatavojas pusfināla cīņai, kas solās būt izaicinājoša. Viņi cer izcīnīt vietu finālā un cīnīties par pilsētas medaļu, kas tiktu uzskatīta par vēl lielāku panākumu. Spēlētāji un treneri apzinās, ka viņiem būs jāizliekas uz labāko sniegumu, lai pārspētu nākamo pretinieku un rakstītu jaunas vēstures lapas vācu basketbolā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas