Vācijas izlases uzbrucējs Fogtmans pēc divām sezonām Milānā atgriežas dzimtenē

Fogtmana atgriešanās dzimtenē

Vācijas vīriešu basketbola izlases spēka uzbrucējs Johanness Fogtmans ir atgriezies dzimtenē pēc divām sezonām, kuras viņš pavadīja Itālijas A sērijas vienībā Milānas ''Olimpia''. Fogtmana lēmums par atgriešanos Vācijā, kuru viņš sauc par savu mājvietu, rada lielu interesi gan medijos, gan basketbola sabiedrībā.

Divas sezonas Itālijā

Fogtmans pirms atgriešanās Vācijā bija viena no izcilākajām figūrām Milānas ''Olimpia'' sastāvā. Ar viņa palīdzību komanda ieguva nozīmīgas uzvaras un demonstrēja izcilas spēles Itālijas A sērijā. Spēka uzbrucēja talants neapšaubāmi izcēlās kā viens no galvenajiem faktoriem, kas veicināja komandas panākumus pēdējās divās sezonās.

Pievienojas Minhenes ''Bayern''

Pēc atgriešanās Vācijā Fogtmans pievienojies Minhenes ''Bayern'', kas ir viens no vadošajiem klubiem Vācijas basketbolā. Šis solis ir stratēģisks gan Fogtmana, gan komandas attiecību attīstībai. ''Bayern'' ir pazīstams ar savu ambiciozo spēli un mērķiem, un Fogtmans noteikti varētu piesaistīt īpašu uzmanību, spēlējot šajā komanda.

Šis solis – jauns izaicinājums

Fogtmana pāreja uz ''Bayern'' solās būt ne tikai jauns izaicinājums profesionālajā karjerā, bet arī iespēja pierādīt sevi Vācijas pašmāju līgā un starptautiskajā arēnā. Būtu interesanti redzēt, kā viņš pielāgosies jaunajai videi un kādas izmaiņas tas var nest Minhenes komandas spēles stilā.

Fani un komandas sagaidījums

Fani ar nepacietību gaida Fogtmana sagaidīšanu Minhenē, un viņa jaunā komanda noteikti cer uz viņa ieguldījumu. Arī fanu kopiena ir sajūsmā par iespēju redzēt, kā viņš veidos partnerattiecības ar citiem komandas spēlētājiem un kādas izmaiņas tas varētu atnest komandas taktikas izpildē. Johannes Fogtmans ir atgriezies Vācijā, un ar jauniem mērķiem un apņemšanos viņš noteikti centīsies uzlabot sevi un palīdzēt Minhenes ''Bayern'' sasniegt izvirzītos mērķus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas