Valmiera šonedēļ uzņems UEC BMX Eiropas kausa posmus

Valmiera uzņems UEC BMX Eiropas kausa posmus

Jau šajā nedēļas nogalē, 13. un 14. jūlijā, Māra Štromberga BMX trasē “Valmiera” norisināsies UEC (Eiropas Riteņbraukšanas savienība) Eiropas kausa BMX riteņbraukšanā 9. un 10. posma sacensības, kurās dalību apstiprinājuši 500 sportisti no 25 valstīm.

Spēcīga starptautiska klātbūtne Valmierā

Šīs sacensības ir nozīmīgs notikums ne tikai Valmieras, bet arī visā Latvijas riteņbraukšanas kopienā. Ar 500 dalībniekiem no 25 valstīm šie posmi apvieno daudzus pasaules līmeņa riteņbraucējus vienā vietā, radot iespēju konkurēt un iegūt vērtīgu pieredzi.

Valmieras BMX trase piesaista uzmanību

Māra Štromberga BMX trase “Valmiera” ir guvusi atzinību ne tikai vietējo, bet arī starptautisko riteņbraukšanas sacensību organizatoru vidū. Trase atbilst visaugstākajiem standartiem un piedāvā izaicinājumus visdažādākajiem riteņbraukšanas meistariem.

Sacensību sagatavošana un gaidāmā kvalitāte

Gaidāmajās sacensībās gaidāma spēcīga konkurence un ātra atrasene, jo visi dalībnieki vēlas pierādīt savas spējas un uzvarēt. Šīs sacensības būs ne tikai riteņbraukšanas, bet arī starptautiskās sadarbības un sporta garastāvokļa svētki Valmierā.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas