VCA poliklīnikas aicina laicīgi vakcinēties pret gripu, jo visiem bezmaksas vakcīnas nepietiksVeselība
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 12:36
  • NRA
  • 3

VCA poliklīnikas aicina laicīgi vakcinēties pret gripu, jo visiem bezmaksas vakcīnas nepietiks

VCA poliklīnikas uzsāk gripas vakcināciju

Veselības centru apvienības (VCA) poliklīnikas ir sākušas vakcināciju pret sezonālo gripu, aicinot iedzīvotājus laicīgi parūpēties par savu veselību. Ar katru gadu gripas sezonā palielinās vakcinācijas nepieciešamība, un VCA šogad aicina ļaudis būt aktīviem un negaidīt pēdējo brīdi.

Biežākā vakcinācija Rīgā un citās pilsētās

Pagājušajā gadā VCA poliklīnikās, kas atrodas Rīgā, Liepājā, Daugavpilī, Talsos un Bauskā, vakcinējās aptuveni 9000 iedzīvotāju. Šīs skaitlis liecina par pieaugošo apziņu par gripas vakcīnas svarīgumu un nepieciešamību to saņemt savlaicīgi.

Mobilā vakcinācija - ērtāka pieeja

Turklāt, izmantojot VCA mobilā vakcinācijas punkta pakalpojumus, daudzi iedzīvotāji varēja saņemt šo vakcīnu arī savās darbavietās. Šī pieeja ir īpaši ērta cilvēkiem ar ierobežotu laiku, ļaujot viņiem vienlaikus rūpēties par savu veselību un darba pienākumiem.

Brīdinājums par vakcīnu pieejamību

VCA izsaka brīdinājumu, ka visiem iedzīvotājiem bezmaksas vakcīnas var nepietikt, tādēļ ir svarīgi piesakīties vaksīnai laikus. Vakcīnas pieejamība var būt ierobežota, un, lai nodrošinātu savlaicīgu vakcināciju, ieteicams apmeklēt tuvāko VCA poliklīniku jau šodien.

Kāpēc vakcinēties?

Gripai ir potenciāli nopietnas sekas, un vakcinācija ir viens no efektīvākajiem veidiem, kā pasargāt sevi un apkārtējos no šīs slimības. VCA poliklīnikas aicina visus, īpaši riska grupās esošos iedzīvotājus, būt atbildīgiem un savlaicīgi veikt vakcināciju.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas