Vēl kokiem lapas, bet pasaule jau steidz dot padomus – 3 veidi, kā piedzīvot Ziemassvētkus bez stresaLatvijā
Foto un virsraksts: LA
  • šodien 11:11
  • LA
  • 10

Vēl kokiem lapas, bet pasaule jau steidz dot padomus – 3 veidi, kā piedzīvot Ziemassvētkus bez stresa

Ziemassvētku organizēšanas izaicinājumi

Ziemassvētki ir laiks, kad visapkārt dzirdam sveicienus un redzam rotājumus, tomēr svētku organizēšana var ātri pārvērsties par stresu. Neatkarīgi no tā, vai runājam par dāvanām, svētku maltītēm vai pat dekorācijām, plānošana bieži vien prasa daudz laika un resursu. Tabloīds Metro ir uzrunājis ekspertu Endiju Vebu, kurš sniedz viedokli par to, kā šogad izdarīt svētku plānošanu bez lieka stresa.

Plānojiet budžetu savlaicīgi

Vebs uzsver, ka galvenais ir uzsākt plānošanu laicīgi un rūpīgi izstrādāt budžetu. "Saraksts ir svarīgs, lai zinātu, ko vēlaties iegādāties un cik tas viss izmaksās," saka eksperts. Viņš iesaka sarakstu dalīt vairākās daļās: dāvanām, pārtikai un aktivitātēm. Tas palīdzēs jums labāk izprast, kuras pozīcijas varat samazināt vai pat izslēgt, ja budžets ir ierobežots.

Radoša pieeja dāvanām

Vebs arī dalās ar ieteikumu par to, kā radoši pieiet dāvanu izvēlei. "Nebaidieties no DIY (dari pats) projektiem, kas var, ne tikai būt unikāli, bet arī ietaupīt naudu," viņš pauž. Dāvanu gatavošana pašam var būt ne tikai izdevīga, bet arī sniegs iespēju izpaust radošumu un personību. Turklāt, daudzas reizes, dāvanas no sirds ir tās, kas visvairāk novērtētas.

Izmanto brīvdienas, lai baudītu laiku kopā

Lai gan Ziemassvētki ir laiks, kad radošums un dāvanas ir uzmanības centrā, Vebs uzsver, cik svarīgi ir novērtēt laiku, ko pavadāt kopā ar ģimeni un draugiem. "Izveidojiet tradīcijas, kas nav saistītas ar naudu, piemēram, filmu vakarus vai kopīgas ēdiena gatavošanas sesijas. Tas ne tikai padarīs svētkus īpašus, bet arī samazinās finansiālo slogu," stāsta Endijs Vebs. Izmantojot šos padomus, jūs varat pārvērst Ziemassvētkus no stresaina procesa par patīkamu un jēgpilnu laiku visiem ģimenes locekļiem. Sagatavojieties svētkiem ar plānu un radošumu, un varbūt šogad Ziemassvētki kļūs par vismazāk stresa pilnu svinēšanu jūsu dzīvē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas