"Ventspils" sastāvam pievienojas amerikāņu basketbolists Normens

Ventspils basketbola komanda paziņo par jauniem papildinājumiem

Aizvadītās sezonas Latvijas basketbola līgas bronzas ieguvēja komanda "Ventspils" ir priecīga paziņot par jaunu viesspēlētāju pievienošanos. Komandas sastāvam pievienojas amerikāņu basketbolists Lamārs Normens, kurš solās sniegt jaunas iespējas Kurzemnieku perimetra spēlē.

Jaunais talants no Vācijas

Lamārs Normens iepriekšējā sezona aizvadījusi Vācijas Pro A līgā, kur viņš parādījis izcilas spējas un bija viens no komandas līderiem. Normens spēj efektīvi uzbrukumā, kā arī izcelties aizsardzībā, kas noteikti būs liels ieguvums Ventspils komandai.

Komandas ambīcijas

Ar piesaistīto Normenu "Ventspils" komanda ne tikai nostiprina savu sastāvu, bet arī izraisa vēl lielākas ambīcijas nākamajā sezonā. Komanda nenoliedz, ka mērķis ir ne tikai saglabāt bronzas medaļas, bet arī cīnīties par augstākiem sasniegumiem Latvijas basketbola līgā.

Paziņojums no komandas vadības

"Esam ļoti priecīgi, ka Lamārs ir pievienojies mūsu komandai. Viņa pieredze un prasmes noteikti palīdzēs mums gan aizsardzībā, gan uzbrukumā," komentēja komandas galvenais treneris. "Mēs ticam, ka viņš varēs integrēties mūsu spēles plānā un kļūt par svarīgu komandas daļu."

Normena ierašanās Ventspilī

Normens jau ir izteicis prieku par pievienošanos "Ventspils" komandai. "Es esmu sajūsmā par iespēju spēlēt šajā komandā un pārstāvēt Ventspils pilsētu. Esmu gatavs smagi strādāt un palīdzēt komandai sasniegt savus mērķus," teica Normens savā pirmajā intervijā. Šī ir tikai sākums jaunajai sezonai, un ar Normena pievienošanos "Ventspils" komanda ieguvusi jaunas cerības un potenciālu cīņā par augstākām vietām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas