Vēža pacienta Gabriela ārstēšanai trūkst vēl 30 000 eiro
Latvijā
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 19:22
  • LSM
  • 3

Vēža pacienta Gabriela ārstēšanai trūkst vēl 30 000 eiro

Gabriela stāsts: cīņa ar neroblastomu

Gabriels Mutors, jauns vīrietis, kas piedzīvo izaicinājumus saistībā ar ļaundabīgu audzēju – neroblastomu, ir ikdienā saskāries ar milzīgām grūtībām, taču viņa stāsts ir arī iedvesmojošs. Visaptveroša sabiedrības atbalsta kustība ir radījusi brīnumainu iesaisti, kas palīdzējusi savākt ievērojamu summu ārstēšanai.

Neticama atsaucība: saziedoti 455 000 eiro

Gabriela ārstēšanai nepieciešami gandrīz 500 000 eiro, un līdz šim ir saziedoti vairāk nekā 455 000 eiro, kas ir apliecinājums sabiedrības solidaritātei un vēlmei palīdzēt. Šī atsaucība ir bijusi patiesi neticama, un tā pierāda, cik nozīmīgs ir kopienas atbalsts cilvēku dzīvēs, kad tie saskaras ar nopietnām slimībām.

Vēl nepieciešami 30 000 eiro

Tomēr līdz pilnīgai summai trūkst vēl 30 000 eiro, kas ir lielā mērā nieka summa, salīdzinot ar līdzšinējiem ziedojumiem. Šie naudas līdzekļi ir izšķiroši, lai nodrošinātu, ka Gabriels var turpināt savu ārstēšanu un cīņu pret šo nopietno slimību.

Gabriela tehniskā un emocionālā sagatavotība

Neskatoties uz grūtībām, Gabriels jūtas labi un ir emocionāli sagatavojies nākamajam ārstēšanās kursam, kurš sāksies jau nākamnedēļ. Viņa tūlītējā veselības stāvokļa uzlabošanās un sabiedrības atbalsts ir sniedzis jaunietim papildu motivāciju un cerību, ka drīz vien tiks savākta nepieciešamā summa.

Aicinājums uz atbalstu

Aicinām ikvienu, kam ir iespēja, pievienoties šai cēlā mērķa atbalstam un palīdzēt savākt atlikušos 30 000 eiro, lai Gabriels varētu uzsākt jauno ārstēšanu bez papildu raizēm. Mēs visi varam būt daļa no šī brīnumainā stāsta, piedaloties un sniedzot palīdzību cilvēkam, kurš cīnās par savu dzīvību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas