VIDEO: dziedātāja Rita Ora ar asarām acīs izpilda dziesmu, ko ierakstīja duetā ar Liamu PeinuIzklaide
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

VIDEO: dziedātāja Rita Ora ar asarām acīs izpilda dziesmu, ko ierakstīja duetā ar Liamu Peinu

Video skaties šeit

Traģiskā ziņa par Liama Peina nāvi

Dziedātāja Liama Peina traģiskā nāve ir šokējusi gan fanus, gan mūzikas industrijas pārstāvjus visā pasaulē. Peins, kurš bija pazīstams kā grupas One Direction dalībnieks, bija ne tikai talantīgs mākslinieks, bet arī daudzu jauno dziedātāju iedvesmas avots.

Rita Ora emocionālais veltījums

Viens no visvairāk skartajiem Peina līdzgaitniekiem ir dziedātāja Rita Ora. Viņu saistīja ne tikai profesionāla sadarbība, bet arī dziļa draudzība. Rita, kurai kopā ar Peinu ir ierakstīta dziesma “For You”, publicēja emocionālu video, kurā ar asarām acīs izpilda šo dziesmu. Viņas emocionālā reakcija liecina par to, cik ļoti svarīga Peina atmiņa ir ne tikai viņai, bet arī visiem, kas viņu pazina.

Fanus pārņem skumjas

Rita Orai ir pievienojušies arī daudzi fani, kuri sociālajos tīklos dalās ar savām skumjām un piemiņas vārdiem. Daudzi no viņiem atzīst, ka dziesma “For You” ir ieguvusi pavisam jaunu nozīmi pēc Peina aiziešanas. Sarunas par viņa muzikālo mantojumu un ietekmi uz jauno mākslinieku paaudzi turpina norisināties visā pasaulē.

Kopā mūzikas pasaulē

Šāda veida traģiskie atgadījumi parāda, cik spēcīga var būt mūzika kā emociju izpausme un savienotājs starp cilvēkiem. Ritas Orai ir izdevies izcelt svarīgas atmiņas par Liama Peinu un viņa ietekmi mūzikas industrijā, atgādinot, ka viņa mūzika dzīvos tālāk visos to sirdīs, kuriem viņš bija dārgs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas