Video: "IndyCar" dubultposmā Milvokī trasē uzvar O'Vards un Makloklins

Video skaties šeit

Divi posmi, divas uzvaras

Nedēļas nogalē "IndyCar" čempionātā tika aizvadīti divi sacīkšu posmi, kas notika slavenajā "The Milwaukee Mile" ovālā trasē. Šis divkāršais posms piesaistīja lielu uzmanību, un dalībnieki sacentās par vērtīgajiem punktiem, jo līdz sezonas beigām atlikušas tikai vienas sacīkstes.

Pato O'Vards un Skots Makloklins triumfē

Šajā dubultposmā uzvaras svinēja divi talantīgi braucēji: Pato O'Vards no "Arrow McLaren" komandas un Skots Makloklins no "Team Penske". Abas uzvaras ļāva viņiem nostiprināt savas pozīcijas čempionāta kopvērtējumā un izrādījās izšķirošas, cīnoties par titulu.

Vilam Pauveram izdodas tuvoties līderim

Kamēr O'Vards un Makloklins dominēja šajās sacīkstēs, Vilam Pauveram izdevās samazināt līdera Aleksa Palou pārsvaru līdz 33 punktiem. Šī cīņa par titulu kļūst aizvien interesantāka, jo katrs punkts ir svarīgs.

Čempions tiks noskaidrots Nashville trasē

IndyCar čempionāts turpināsies ar noslēdzošo posmu, kas notiks 15. septembrī "Nashville Superspeedway" trasē. Tā kā cīņa par čempiona titulu ir saspringta, gaidām aizraujošu sacīksti, kurā tiks noskaidrots, kurš kļūs par nākamo čempionu šajā prestižajā sacīkšu sērijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas