Video: Kena Bloka meita pie "Subaru WRX" stūres debitē ar avārijuMotoru sports — Rallijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: Kena Bloka meita pie "Subaru WRX" stūres debitē ar avāriju

Video skaties šeit

Debija un pirmie panākumi

Leģendārā Kena Bloka meita Lia Bloka aizvadījusi savu debiju rallijā, piedaloties Ziemeļamerikas un ARA rallija čempionāta posmā "Lake Superior Performance Rally". Šis ir viņas pirmais rallijs kā daļai no spēcīgās "Subaru Motorsports USA" komandas, un jau pirmajā dienā Lia demonstrēja ievērojamus panākumus, piepildot sacensības ar elpu aizraujošu sniegumu.

Traģisks notikums otrajā dienā

Pirmajā dienā Lia Bloka ierindojās trešajā vietā, taču otrās dienas sākumā viņai neizdevās izvairīties no negadījuma. Avarējot vienā no līkumiem, Lia piedzīvoja grūtības, kas lika viņai atkāpties no sacensību turpināšanas. Šis incidents bija liels satricinājums ne tikai pašai braucējai, bet arī viņas fanam un atbalstītājiem.

Komandas sasniegumi un uzvarētāji

Sacensību noslēgumā uzvaru izcīnīja Lias komandas biedrs Traviss Pastrana, kas vēlreiz apliecināja "Subaru Motorsports USA" komandas spēku un talantu. Svarīgi uzsvērt, ka ARA titulu jau bija nodrošinājis Brendons Semeņuks, kurš, neskatoties uz agrīnu izstāšanos no lielā sacensību posma, devās prom ar titula apziņu. Ziemeļamerikas čempionāts joprojām turpinās, un fani ar nepacietību gaida nākamos posmus un notikumus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas