Video: Mača laikā dāma tenisistu aicina uz laulībuTeniss
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: Mača laikā dāma tenisistu aicina uz laulību

Video skaties šeit

Mača notikums, kas iepriecināja visus

Bāzeles "ATP 500" turnīra pirmajā kārtā otrdien notika interesants notikums, kad amerikāņu tenisists Bens Šeltons (#23) cīnījās pret argentīnieti Tomasu Ečeverri (#36). Šeltons izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 6:3, 6:4, taču spilgtāko mirkli šajā mačā radīja notikumi ārpus spēles laukuma.

Dāma ar brīnišķīgu piedāvājumu

Kad mačs tuvojas finišam, kāda dāma zālē uzdrošinājās izteikt negaidītu piedāvājumu tieši Benam Šeltonam. Viņa skaļi vaicāja: "Ben, vai precēsi mani?". Šis jautājums ne tikai izsist no dzīves ritma klātesošos skatītājus, bet arī radīja lielu sajūsmu un smaidu uz Šeltona sejas.

Sociālo mediju atsaucība

Video, kas ar šo pārsteidzošo brīdi tika publicēts platformā Tennis TV, jau paspējis kļūt par hitu sociālajos tīklos. Daudzi lietotāji dalās ar savām reakcijām un izsaka vēlmi uzzināt, kā Ben šajā situācijā jūtas. Dažiem tas šķiet kā romantisks mirklis, savukārt citi izsaka humora piezīmes par dāmas drosmi.

Šeltona nākotne tenisā un iespējamo attiecību perspektīvas

Vēl ir pāragri spriest, vai šāda veida piedāvājumi ietekmēs Bena Šeltona koncentrēšanos tenisam, taču šī situācija noteikti paliks atmiņā ne tikai viņam, bet arī tenisam kopumā. Ar viņa talantu un augsto rangu ATP rangā, līdzās šīm jaukajām epizodēm varam cerēt uz daudzām citām uzvarām. Laiks rādīs, kā attīstīsies ne tikai viņa karjera, bet arī personīgās attiecības. Sekojiet līdzi jaunumiem no tenisa pasaules!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas