Video: Pēdējā aplī izlaužoties vadībā, pirmo NASCAR uzvaru izcīna Bērtons

Video skaties šeit

Pirmā uzvara Bērtonam Deitonā

Pēdējā aplī izlaužoties vadībā, 23 gadus vecais Harisons Bērtons izcīnījis savu pirmo uzvaru NASCAR "Cup Series" čempionāta 25. posmā, kas norisinājās Deitonas trasē. Mūžam atmiņā paliekošā mirkļa laikā, kad Bērtons izsistās no trešās pozīcijas un pārspēja savus konkurentus, viņš pierādīja, ka ir gatavs lielajiem izaicinājumiem, kļūstot par izcilo sacīkšu braucēju.

Leģendāra komanda un simtā uzvara

Šī uzvara ir īpaša arī "Wood Brothers Racing" komandai, jo tā ir viņu simtā uzvara vēsturē. Bērtons, kurš ir pazīstamā pilota Džefa Bērtona dēls, sniedzis komandai prieku un panākumus, kas stiprina viņu leģendārā statusa NASCAR vēsturē. Šis sasniegums noteikti tiks svinēts un atcerēts ilgstoši.

Nākamie izaicinājumi un "Playoff" gaidas

Finišējot otrajā un trešajā vietā, Bērtona konkurenti Kails Bušs un Kristofers Bels demonstrēja spēcīgu sniegumu, taču šoreiz uzvara piederēja jaunajam talantam. Jau nākamajā posmā sāksies "Playoff" kārta, kurā desmit posmos tiks noteikts 2024. gada čempions. Bērtons šobrīd ir viszemāk esošais pilots, kurš aizvada pilnu sezonu, bet tagad viņam būs iespēja pacīnīties par titulu kā viens no izredzētajiem.

Bērtona nākotne trasē

Lai gan Bērtons pēc šīs sezonas plāno pamest "Wood Brothers Racing" komandu, viņa pirmā uzvara ir gandrīz simbolisks nākotnes solījums. Ar šo panākumu sacīkšu braucējs pierāda, ka ir gatavs lielākām ambīcijām un izaicinājumiem, izcīnot ne tikai uzvaras, bet arī savas karjeras nozīmīgākos mirkļus. Visas acis būs vērstas uz viņa sniegumu nākamajās sacensībās, jo Bērtons ir apņēmības pilns sasniegt vēl lielākus augstumus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas