VIDEO. Policija meklē mīlniekus, kuri publiskā vietā Rīgā izmet veco matraciLatvijā
Foto un virsraksts: LA
  • šodien 15:35
  • LA
  • 9

VIDEO. Policija meklē mīlniekus, kuri publiskā vietā Rīgā izmet veco matraci

Video skaties šeit

Rīgas pašvaldības policija meklē vainīgos

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Ziemeļu pārvalde ir uzsākusi izmeklēšanu par nepatīkamu incidentu, kurā divi mīlnieki publiskā vietā izmeta veco matraci. Policija lūdz sabiedrības palīdzību, lai identificētu šīs personas, kas tikušas novērotas video ierakstā, kura autentiskumu apstiprinājusi pašvaldība.

Atkritumu apsaimniekošana Rīgā

Kā zināms, Rīgas pašvaldība regulāri organizē sadzīves atkritumu apsaimniekošanu, aicinot iedzīvotājus ievērot noteiktos standartus un neizmantot sabiedriskās vietas atkritumu izmešanai. Izmest atkritumus tam neparedzētās vietās ne tikai bojā pilsētas ainavu, bet arī rada ekoloģiskus riskus, kas ietekmē visas sabiedrības labklājību.

Policija lūdz palīdzību

RPP Ziemeļu pārvalde aicina ikvienu, kuram ir informācija par notikušo incidentu, sazināties ar policiju. "Mums ir nepieciešama sabiedrības palīdzība, lai atrastu šos cilvēkus un novērstu līdzīgus gadījumus nākotnē," uzsver policijas pārstāvis. Ikviens, kuram ir informācija par notikumu vai kurš spēj atpazīt video redzamās personas, ir aicināts sniegt ziņas.

Sabiedrības apziņas veicināšana

Šis gadījums ir lielisks piemērs tam, cik svarīgi ir veidot sabiedrības apziņu par atbildīgu rīcību attiecībā uz atkritumu apsaimniekošanu. Policija aicina cilvēkus būt aktīviem un ziņot par līdzīgiem pārkāpumiem, lai kopā varētu radīt tīrāku un draudzīgāku dzīves vidi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas