"Viņam nevajadzēja, lai glābju, tikai to, lai esmu blakus." Liene Stepena par vīra pēdējiem dzīves mirkļiemPašmāju slavenības
Foto un virsraksts: TV3
  • aizvakar 10:30
  • TV3
  • 8

"Viņam nevajadzēja, lai glābju, tikai to, lai esmu blakus." Liene Stepena par vīra pēdējiem dzīves mirkļiem

Viņas ceļš uz brīvprātīgo darbu

TV personība, horeogrāfe un fizioterapeite Liene Stepena pirms pusgada pievienojās “Hospiss LV” brīvprātīgo komandai. Tas ir lēmums, kas nav nācis viegli, tomēr Liene uzskata, ka tas ir dabisks solis viņas dzīvē, ņemot vērā personīgo pieredzi un emocionālo zaudējumu, ko viņa piedzīvoja pirms astoņiem gadiem.

Atmiņas par zaudējumu

Kaut gan laiks ir pagājis, Liene joprojām ļoti spilgti atceras, kad nomira viņas vīrs, gaismu mākslinieks Igors Kapustins. "Viņam nevajadzēja, lai glābju, tikai to, lai esmu blakus," atceras viņa. Šīs atmiņas ir veidojušas viņas pieeju dzīvei un palīdzējis saprast, cik svarīgi ir būt līdzās cilvēkiem, kuriem nepieciešama atbalsts izsistā brīdī.

Emocionālais atbalsts kā prioritāte

Liene uzskata, ka brīvprātīgais darbs "Hospiss LV" ir veids, kā viņa var sniegt emocionālo atbalstu citiem cilvēkiem smagās situācijās. "Katram ir savi stāsti un cīņās, un bieži vien vienīgā, ko viņi vēlas, ir sajūt, ka kāds ir blakus, ka nav jācīnās vienatnē," viņa skaidro.

Gaisma tumšajās dienās

Šajā brīvprātīgajā darbā Liene ne tikai sniedz atbalstu citiem, bet arī pati gūst mierinājumu. "Es zinu, cik grūti ir zaudēt mīļoto. Tāpēc es ceru, ka manas klātbūtnes dēļ citi jutīsies mazliet labāk," viņa piebilst. Ir skaidrs, ka Liene ir atradusi jēgu un mērķi savā dzīvē, palīdzot citiem, kādu laiku pēc savas personīgās traģēdijas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas